Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Голаджия стяга сватба в храма на Ванга

Видяна: 6466 пъти

Спас Делев стяга голяма сватба в храма на Ванга край Рупите, узна HotArena. Церемонията е предвидена за това лято, ако епидемичните мерки го позволяват. Нападателят се сгоди преди няколко месеца за своята половинка Паолина Павлова. Чаровната брюнетка е от Ботевград, но в момента живее в Кърджали заедно с него.
Учила е администрация и управление в УНСС. Признава, че обича да пътува. Двамата са заедно от години. Често да посещават църквата "Света Петка Българска" в непосредствена близост до къщата на пророчицата Ванга. Според поверието венчаните там никога не се разделят. Заедно се грижат за малко кученце от породата йоркширски териер, с което той я изненада като подарък наскоро. Голаджията никога не е криел любовта си към животните.
По време на карантината през миналата година, когато първенството бе прекъснато, той поддържаше форма в родната си къща с друг свой домашен любимец с много по-внушителни размери. Родителите на Спас вече са одобрили бъдещата си снаха. Той смени доста гаджета преди да срещне Паолина. Най-дълго време прекара с юношеската си любов Стефани Чергова. След това през леглото му мина палавата фенка на левски Аксения, заради която Спас отказа трансфер в Русия навремето. Близо година беше и с Мис Стара Загора 2012 Стела Колева, пише България днес.

Публикувана на
06 Април 2021 година