Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кое е важното този вторник

Видяна: 22936 пъти

Овен
До обед вървите към трансформации и промени у дома и на работното място. Следобед вече е добре да вземате окончателно решение. Получавате и някакво откровение за пътя напред. Постарайте се до утре да довършите това, което сте обещали. Новите инициативи и пътуванията отложете за петък. Противопоказно е да товарите стомаха с тежка храна и ума с тежки мисли.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес Луна и Сатурн от Водолей са в конфликт с Уран от вашия знак. Не си правете планове без кръчмаря. Нещо ще се обърка и ще изисква бързата ви реакция. В момента старото се руши, статуквото губи равновесие и обърква живота на мнозина. Ден на мечката и на мечешките услуги. Ще се включват резервите и резервните варианти, за да се свърши нужната работа. Комплексарите губят.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Денят събужда огромни регенериращи сили. Всеки ще получи откровение за пътя напред. Стоим на прага на разрушеното старо и гледаме към непостроеното ново. Хората с комплекси трудно ще се ориентират в обстановката. В утрешния ден хоризонта се прояснява. Може да се намери търсеното решение и да се постигнат общи цели. Но днес е важно да се заявяват позиции и амбиции.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Огромна трансформираща и преобразуваща сила е заключена в този ден. Постарайте се да я отключите с активни и целенасочени действия. В момента е важно да стъпите на сигурна позиция, да намерите базата, върху която ще градите бъдещето си. Не се скъпете, влагайте стабилни материали и цялата си душа в нещата, които правите. Печелят тези, които успеят да се преборят с комплексите си.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
В хороскопа ви действа стар кармичен кръст на планетни сили. Очертава се срив в отношенията, проблеми във връзките и конфликти на работното място. И всичко това ще изисква нов подход, смяна на модела на действие и управление и вероятно ново ръководство на възможности и наличности. Постарайте се да стъпите на сигурна база. Някой ще предяви претенции към вас и работата ви.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден на мечката и на мечешките услуги. Не се предоверявайте и не искайте помощ от тези, които е възможно да се възползват, да ви притискат и да ви навредят в бъдеще. Не продавайте имот, ако той ви осигурява стабилност, удобства и самостоятелна база за бъдещето. Но ако чувствате, че сте открили подходящото място за живот или работа, уредете го по възможност без да ползвате посредници.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден за реформи, за търсене на нови хоризонти на изява и развитие. Някой ще започне генерални ремонти, друг ще промени начина си на работа и живот. Огледайте се, опитайте да разширите територията си на влияние и не се задоволявайте с откази. Ден на откровение и вдъхновение за справяне с перипетите на съдбата. Тази вечер в живота ви може да се появи благодетел и спонсор.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Критичен и рисков ден. Старото си отива, променят се подредби и разпоредби, определят се нови правила и позиции и се редактират създадените в миналото връзки и съюзи. Най-важното е на каква база ща се установиш, каква позиция ще заемеш и доколко ще си в играта. Губят тотално хората с комплекси и притеснения. Днес и утре печелят дебелокожите и калените в житейските битки.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес оставаме в миналото разправиите. Баницата е поделена, всеки се опитва да се окопае на новозавладените позиции. Време е да се разделите със старото мислене и стария начин на живот. Разгърнете възможностите си на нов терен и с нови хора. Денят се свързва с ремонтите, строителството и градежа. Събуждат се огромни регенериращи сили. Намирате и нужното лекарство.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Навлизаме в период на генерални промени в условията и в начина ни на живот. Старото се руши, създават се нови връзки и отношенията ни навлизат в нова фаза. Осигурете си по-добра база за развитие, търсете стабилна и добре платена работа или просто работа поддържаща живота. Заемете се и с нужните лечения. Ден на фундамента, който крепи живота ни в един или в друг смисъл.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес в хороскопа ви действат едновременно стимулиращи и задържащи аспекти. Приемайте негативните емоции на майтап, не си позволявайте комплексарско поведение и мислене. Време е да преусторите живота си така, както отдавна сте го намислили. Днес най-важното е да се намери подходящата база за развитие и подходящите за съвместна работа и живот хора.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Ден на откровение за бъдещето. Събуждате се с решение как да действате занапред, за да постигнете желаните за вас и за семейството ви резултати. Подгответе се за генерална промяна в начина си на работа и живот. Някой ще потърси нова работа, друг нов терен и база, на които да развива бизнес и да отглежда децата си. Не чакайте друг да ви свърши работа, започнете с реформите.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
06 Април 2021 година