Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Плеймейтка с мерак да стане партиен член

Видяна: 22814 пъти

„Гласувах, но не очаквам промяна.“ Това сподели последната победителка в Мис България 2020 Венцислава Тафкова. Според красавицата всеки млад българин трябва да даде своя вот.
„Искам да спре корупцията. Хората да си възвърнат бизнеса и работните места. Семейството ми се занимава с туризъм. Изолацията и карантината съсипа туристическия бизнес, но ми донесе повече време с близките ми хора и приятелите ми“, каза още миската. До последно се е двоумила по кой начин да гласува с бюлетина или машинно.
Не така стоят нещата при плеймейтката Михаела Тодорова. Блондинката е категорична, че ще даде своя вот по старомодния начин. „Не вярвам на машините“, казва пред вестника русото изкушение. „За пръв път гласувах. На картата трябва да се появят нови лица. Видяхме, че тези досега не постигнаха нищо. Най-важното е да не са алчни“, казва още Мишето.
Харесва Слави Трифонов като човек. Но не дава своя глас за него. „Със Слави се познаваме. Той е много забавен. Би се справил по-добре от сегашните управници, но аз гласувах за нова партия, съставена от млади хора, които мислят по различен начин“, казва пред „България Днес“ Михаела. Има амбиция след няколко години да влезе в политиката . Но не в парламента, а в общинския съвет на родния й град Казанлък. „Ако партията, на която симпатизирам, се развие добре, ще стана неин член. Имам мерак да стана общински съветник. Смятам, че в моя град има голяма перспектива. Има какво да се развие“, добави тя./хотарена

Публикувана на
05 Април 2021 година