Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 24278 пъти

Овен
Денят е свързан с насилието и с коренната реформа. Лесно се освобождават хищническите инстинкти. Кой както може ще захапе другия и ще го обвини в различни грешки и грехове. Не се препоръчват преговори, делови срещи и странични контакти. Тълпата е неуправляема. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция и е добре да сдържат агресивната си реакция.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Денят се свързва с преследването и изгнанието. Започвате с активни мероприятия и отстранявате голяма част от конкуренцията. Следобед попадате в проблемна и конфликтна среда. Родените в първата декада да внимават с документи. Ако нещо изчезне вие ще сте виновни. Вечерта ви предстои разговор на висок тон или с някой високопоставен, който ще ви притиска.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден на крокодила, на желязната хватка и захапка. Ще се действа силово, безкомпромисно и без да се зачитат установените правила. Коренната реформа няма да дойде по дипломатичен път. Апетитите трудно ще се контролират. Силните изтикват слабите от софрата. Дипломатичността е забравена. Ден на невъзвръщенците. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Ден на крокодила Макара, който е изобразяван като полуптица, полуриба и полузмей. А ние влизаме в ролята на получовеци, взаимно си вредим и разрушаваме трудно придобитото си щастие. Лесно е днес да нараниш, да изгониш, да притиснеш и употребиш другия, но сам ще се окажеш в мелницата на проблемите, които стягат гърлото и сърцето. Нищо ново да не се започва.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Ден свързан с насилието пораждащо коренни реформи. До обед доминирате в ситуацията, но след това ще бъдете притиснати от нечии претенции и амбиции. Родените в първата декада ще имат тежка вечер и още по тежка вторник сутрин. Луна, Сатурн и Уран сключват рискови аспекти със Слънцето ви. Не се занимавайте с ремонти, от които не разбирате. Не рискувайте.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Важното за деня свършете по най-бързия начин. Към обед агресията вече е повсеместна, разгарят се хищнически апетити и никой с никого не се церемони. Родените в третата декада ще играят посредническа роля, но може да излезат виновни за чужда вина. Не се поддавайте на провокации, днес тълпата е неуправляема. В огъня на големите амбиции изгарят приятелски чувства и любов.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Любовта ще ви предложи неприятни изненади. Ден на огромните апетити. Взима връх желанието да прецакаш другия, да се намесиш в личните му и професионални връзки и да извлечеш ползи за себе си. Тълпата е неуправляема. Обстановката е експлозивна и у дома. Трудно ще въдворите мир в отношенията, ако нямате с какво да задоволите исканията на спорещите. Някой стига дъното.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден не хищниците, няма да има милост за тревопасните. Ще се действа манипулативно и от позиция на силата. Ще се притиска своето и ще се присвоява чуждото. Денят се свързва с изгнанието преследването. Някой се стяга да заминава за чужбина, ако тук е поставен на колене, а друг се връща на бял кон. Нищо няма да се дели поравно и по братски. Ден и на лична саможертва.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес агресията и манипулацията са си подали ръка и са подгонили голата истина. За грешка няма да има прошка, а и да не си направил нищо ще бъдеш засегнат неприятно, ако стоиш на пътя на нечии амбиции и интереси. Желанието да имаш и да употребиш действа като валяк и помита всичко насреща. Вечерта не взимайте важно решение, ако усещате, че мислите и действате комплексарски.
5
Работа
6
Пари
6
Любов
6
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден на „мъртвата хватка”. Никой не пуска кокала и не е склонен на компромиси. Ще се използват всякакви средства за постигане на амбиции, постове и позиции. Проблемите ще са повече за родените в третата декада. Скандалите не ви мърдат, ако сте засегнали нечии интереси. Не се поддавайте на гнева, не си режете ноктите. Неблагоприятно за операции на стави и кости.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Водолей
Ден на ненаситните апетити. Ако не нападнеш, ще те нападнат и атакуват на слабото място. Никой няма да спазва правилата, ако са засегнати преките му амбиции и интереси. Ще се действа от позиция на силата. Ден и на невъзвръщенците, на тези които вече се отказват от играта и стягат багажа за чужбина. Ще има и такива, за които вече приключва тежкият период и ги очакват овации и победа.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Ден на крокодила. Печели се с агресия, с натиск и манипулация. Подготвени са засади. Някой чака удобен момент да се намеси и дискредитира набелязаните жертви. Няма да се играе по правилата. Днес действа законът на джунглата. Луната е в съвпад със Сатурн, а този аспект ни кара да се държим комплексарски. Трудно ще си защитите интереса, ако сте пасивни наблюдатели.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
05 Април 2021 година