Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са печеливши тази неделя

Видяна: 22265 пъти

Овен
Ден за проучване на предложения, съобщения и възможности. Може да влезете в разправии с родители и деца. Всеки ще си научи урока, но по трудния начин. Родените във втората декада са в рискова и притеснителна позиция и трудно правят компромиси. Ако не сте сигурни в избора си консултирайте с близките преди да вземете важно решение или да обвинявате някого за нещо.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Символ на деня е златното кюлче на познанието. Силата е в този, който е информиран добре и из основи е проучил важните за него неща и задачи. Ще спечелите конкурси, ще си осигурите предимства и защити. Ден на тайното знание и на поверителната информация, с която са запознати тесен кръг от посветени в работата. И сънищата ви ще носят някаква информация и ще се сбъднат.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Денят се свързва със златното ключе на знанието и познанието, което ще отвори вратата към успеха за хората владеещи поверителната информация и знанието, което не се дава всеки ден и на всеки. Проблемът е, че не се знае кой как ще използва наученото и проученото, но със сигурност ще владее положението и ще диктува живота на околните. Пасивните ще претърпят поражение.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
В този ден всеки ще научи своите уроци. За един ще са лесни, за друг болезнени и затормозяващи битието и съзнанието. Ден на тайното знание, на добре подготвените сценарии и на тези, които дистанцирано управляват живота ни. Може да се окажете извън играта, дори и сами да сте я започнали и определили правилата. Странични фактори ще се намесват в работата ви.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Ще извлечете полза от сблъсъците на другите в полето на амбицията. Печелят тези, които са вътре в нещата, които имат нужната информация и са част от заложената програма за действие. Всичко, което се прави повърхностно, без нужните знания и квалификация ще се провали, ще донесе проблеми и на някой друг. Бъдете в час с изискванията на момента. Пазете си документацията.
5
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден на знанието. Печелят добре информираните и тези, които имат достъп до поверителна информация. Всичко научено и проучено в този ден ще ви влезе в работа. Написаното и подписаното в миналото ще стане актуално и за бъдещето. Ще се затвори един цикъл от живота ви и дано вече да започнете на по-висока навивка на знания, възможности и компетентност.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес сме разделени на учители и ученици. Имате да учите някои уроци, но и сами ще се наложи да влезете в разпоредителни и обучаващи роли. Дано като цяло всички ние си научим уроците в този ден и повече не ги повтаряме. И сънищата ще ви предложат нови решения, но е добре да останем будни и да се опитаме да стигнем до корена на нещата, които определят живота ни.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден за затвърдяване на знания и позиции. Печелят добре информираните и тези, които имат добри съветници, верни последователи и лоялни партньори. Разделяме се на две групи, тези които се обучават и тези, които им разясняват нещата от живота. Лаиците ще останат на заден план. Бъдете готови да давате и да получавате уроци. Включете се в групови мероприятия и екипни дейности.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Денят е добър за включване в нова група по интереси. Стартират нови тренировъчни и информационни курсове. Печели екипната работа. Соловите играчи са обречени и трудно ще отстояват позициите си. Опитайте да стигнете до основата на нещата във вашата област. Ден на поверителната информация. Късно е да променяш решението си, рано е да се хвалиш с постижения.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Символ на деня е слонът Ганаша-покровител на мъдростта и знанията. В този ден късметът е на страната на мъдрите и знаещите. Можещите е добре да се прикрепят към тях, за да има успех всяко съвместно начинание. При вас всичко ще става с агресия и удар, с натиск от различни страни и с притискане в материален план. Пазете си бащинията. Не е време за сделка с недвижим имот.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
За вас денят се дели на две неравностойни половини. Отделяте време за обществени задачи, но наблягате повече на личните нужди. Добре е да се включите в нова група по интереси, да започнете и нова тренировъчна дейност. Пазете свои и чужди тайни. Ден на поверителната информация. Ще се провеждат тестове за лоялност. Стремежът е да се стигне до основата на нещата от живота.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Ден с тежки аспекти. Повтарят се стари грешки, но се учат и нови уроци. Добре информираните ще водят в играта, а безпросветните ще се оставят да бъдат водени. Добре се информирайте за всичко, което предстои да правите и предприемате. Ще открием и мъдрост в старите текстове и в мислите на хора от миналото. Сънищата носят вариант или решение на проблемите ви и ще се сбъднат.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
04 Април 2021 година