Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни очаква следващата седмица

Видяна: 18056 пъти

Овен 21 март – 20 април
На 3-и Меркурий навлиза в Овен. Може да купите нещо на сметка и да продадете непродаваемото. На 4-5-и не рискувайте. Агресията е навсякъде. 6-и определя нови правила, хората с комплекси ще останат на опашката. 7-и ви носи късмет и победа, постигате важна цел. 8-и е ден на разногласия, както у дома, така и на работното място. На 9-и тенденцията е всичко да тръгне като по вода. На тръгвате за едно, а се връщате с друго. 4-и е ден за проучване на предложения, съобщения и възможности. На 5-и денят е свързан с насилието и с коренната реформа. Лесно се освобождават хищническите инстинкти. На 6-и до обед вървите към трансформации и промени у дома и на работното място. 7-и е ден на фатално привличане, особено в любовта. Вероятни са изневери. На 8-и колкото хора се съберат на дадено място, толкова и мнения и предложения ще има. На 9-и може да се постигне много. Залива ви творческо вдъхновение. Ще намерите начин да се справите с проблемите и да продължите напред.
Телец 21 април – 20 май
За родените в първата декада 3-и носи късмет и напредък. На 4-и и останалите ще се похвалят с победа поради споровете на конкуренцията. На 5-и до обед доминирате, а следобед може да изпаднете от играта. На 6-и лъсват личните ви комплекси. Може да ви изнудват. На 7-и не давайте никому незаслужени предимства и пълномощия. На 8-и проведете среща с учителите. 9-и идва с реформи. 3-и е ден за пътувания, за делови и приятелски срещи, за посещения на пазари и тържища. На 4-и символ на деня е златното ключе на познанието. Силата е в този, който е информиран добре и из основи е проучил важните за него неща и задачи. На 5-и денят се свързва с преследването и изгнанието. На 6-и Луна и Сатурн от Водолей са в конфликт с Уран от вашия знак. Не си правете планове без „кръчмаря”. НА 7-и ще се сблъскате с фатални обстоятелства и изкушения, ще срещате хора, които ще се опитват да ви отклоняват от целта. За 8-и планирайте този ден консултации със специалисти в интересуващата ви област на здравето или професионалните ангажименти. На 9-и сме разделени на два лагера по бреговете на реката от възможности.
Близнаци 21 май – 21 юни
3-и започва конфликтно но завършва с успех. Привличате нови партньори. На 4-и печелят добре информираните и тези, които имат очи и уши навсякъде. 5-и е рисков и конфликтен. Отварят се огромни апетити, ще водите тежки битки. На 6-и завладявате нова позиция. На 7-и приключвате един етап от развитието си. 8-9-и ви вкарват в игра с нови съюзници и правила наложени от друг. На 3-и може да не започнете по план, но до вечерта ще постигнете целите си и ще направите стабилизиращ ход. На 4-и денят се свързва със златното ключе на знанието и познанието, което ще отвори вратата към успеха за хората владеещи поверителната информация и знанието, което не се дава всеки ден и на всеки. 5-и е ден на крокодила, на желязната хватка и захапка. Ще се действа силово, безкомпромисно и без да се зачитат установените правила. На 6-и денят събужда огромни регенериращи сили. На 7-и стигате до успешен финал в преговори и съвместни дейности и подписвате важен договор и споразумение. За 8-и съветът е да не насрочвате общи събрания. 9-и е рисков ден за родените във втората декада.
Рак 22 юни – 21 юли
До 5-и Луната от Козирог задвижва кармичен кръст в хороскопа ви. Ще се наложат болезнени избори и ако не проявите активност ще бъдете изтикани в периферията. 3-и е добър за пътуване, а на 4-и ще се учат важни уроци. На 5-и ще се почувствате употребени, а на 6-и ще започнете генерални реорганизации в живота си. На 7-и постигате важна цел. 8-и е объркан, а 9-и отприщва нещата. На 3-и проблемите ще са повече за родените до 1 юли. На 4-и всеки ще научи своите уроци. За един ще са лесни, за друг болезнени и затормозяващи битието и съзнанието. 5-и е ден на крокодила Макара, който е изобразяван като полуптица, полуриба и полузмей. На 6-и огромна тронсформираща и преобразуваща сила е заключена в този ден. На 7-и е важно да гледаш само в посоката, която предварително си избрал и да не позволяваш да те разсейват, стопират и отклоняват от целта странични хора и фактори. На 8-и Луната навлиза в знака на хармоничните ви Риби и отприщва творческото ви вдъхновение. 9-и ще бъде може би най-успешният ви и хармоничен ден за периода. Лесно ще постигнете каквото сте намислили, ще получите подкрепа в труден момент и ще привлечете съюзници.
Лъв 22 юли – 22 август
От 3-и навлизащият Меркурий в Овен ще заформи стимулиращ за вас аспект със Слънцето и Венера. Очакват ви три дни на настъпателни и активни действия. Но на 6-7-и ще се наложи да поспрете, да пренаредите пъзела от задачи и очаквания, да се съобразите с нечие желание и мнение. Няма да мине без компромиси на 7-и, а на 8-и без конфликти и разправии за дреболии. На 9-и си взимате своето. На 3-и денят е добър за работа в екип, за взимане на колективни решения, за пътувания и делови срещи. На 4-и ще извлечете полза от сблъсъците на другите в полето на амбицията. Пазете си документацията. 5-и е ден свързан с насилието пораждащо коренни реформи. На 6-и в хороскопа ви действа стар кармичен кръст на планетни сили. Очертава се срив в отношенията, проблеми във връзките и конфликти на работното място. На 7-и родените в третата декада ще бъдат изкушени да тръгнат в нова посока или да подпишат нов договор. 8-и е ден на спорове, на проблеми във връзките или невъзможност да се разберете по спорните въпроси и да постигнете примирие с когото и да било. На 9-и преградите по пътя са лесно преодолими. Тенденцията е от раз да решите някои от проблемите, а по-трудните да заобиколите или поставите под обсада.
Дева 23 август – 22 септември
Навлизате в силен тридневен период. Срещите на 3-и ще определят нова програма за действие. На 4-и влизате в ролята на консултант и учител. На 5-и приключвате с успех стар ангажимент. Не влизайте в спорове. 6-и сваля на земята хората с комплекси, но на 7-и постигате целта, получавате награди, а дано и повишение. Подпишете нов договор. На 8-9-и не злоупотребявайте с лекарства и с чужди идеи. 3-и е ден на неустоимо движение напред и нагоре. 4-и е ден на знанието. Печелят добре информираните и тези, които имат достъп до поверителна информация. На 5-и важното за деня свършете по най-бързия начин. Към обед агресията вече е повсеместна, разгарят се хищнически апетити и никой с никого не се церемони. 6-и е ден на мечката и на мечешките услуги. Не се предоверявайте и не искайте помощ от тези, които е възможно да се възползват, да ви притискат и да ви навредят в бъдеще. На 7-и се прочистваме от шлаката както на душевно, така и на физическо ниво. На 8-и и 9-ти Луна и Нептун от Риби заедно с Марс от Близнаци ще образуват тежки аспекти със Слънцето ви. 8-ми ще ви вкара в спорове, ще ви натовари с чуждите проблеми и ще активизира отново междуличностната алергия. На 9-и родените в третата декада стигат предела си на търпимост.
Везни 23 септември – 22 октомври
Първите три дни на периода ви вкарват в рискови ситуации. От 3-и Меркурий ще ви гледа в опозиция, а Луната навлиза в нехармоничния ви Козирог. На 4-и преговаряте старите уроци, а на 5-и търсите нова база и варианти за работа. На 6-и е време за нов изобр, а на 7-и за приключване на уговорените задачи. За 8-и не планирайте съвместни дейности. На 9-и направете решителна крачка напред. На Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Овена, а Луната от Козирог сключва пречупващи аспекти с него и със Слънцето на родените в първата декада. На 4-и сме разделени на учители и ученици. Имате да учите някои уроци, но и сами ще се наложи да влезете в разпоредителни и обучаващи роли. На 5-и любовта ще ви предложи неприятни изненади. Ден на огромните апетити. 6-и е ден за реформи, за търсене на нови хоризонти на изява и развитие. 7-и е ден на придобивки и награди за добре свършената работа. 8-и е ден на спорове, надвикване и надцакване. 9-и е вдъхновен ден, в който може да прозрете в бъдещето, да напипате вярната посока и да постигнете напредък в преговори и връзки.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
3-и е ден за срещи и пътувания. На 4-и започнете нов курс на обучение. Ден за среща с учителите. 5-и започва с големи надежди, но ще завърши с фиаско за родените до 1 ноември. На 6-и е време за промяна и преместване. Очертават се раздели. На 7-и проблемите са за родените в третета дакада. Спазвайте закона. На 8-9-и работете за себе си докато другите губят време в дебати и разправии. 3-и е ден на неустоимо движение напред и нагоре към целта. 4-и е ден за затвърдяване на знания и позиции. Печелят добре информираните и тези, които имат добри съветници, верни последователи и лоялни партньори. 5-и е ден не хищниците, няма да има милост за тревопасните. Ще се действа манипулативно и от позиция на силата. 6-и е критичен и рисков ден. Старото си отива, променят се подредби и разпоредби, определят се нови правила и позиции. На 7-и всяко разсейване встрани от пътя ще ви коства много. На 8-и денят е благоприятен за двустранни преговори, за уточняване на партньорски отношения и позиции. 9-и е един от най-силните ви дни за месеца. С лекота ще извоювате позицията, която ви е нужна.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Предприетото на 3-и ще ви донесе пари, ползи и късмет. 4-и задава нова обучаваща програма както за децата, така и за вас. Не повтаряйте старите грешки. 5-и е конфликтен и агресивен, взимно си тровим живота. 6-и дава шанс да стъпите на здрава основа. На 7-и целта е лесно достижима. 8-9-и са конфликтни. Засилва се старата ви алергия или непоносимостта към някого и нещо. Вземете мерки. От 3-и Меркурий навлиза в хармоничния ви Овен и до 19 април заедно със Слънцето ще ви облъчват с хармонична и стабилизираща енергия. На 4-и денят е добър за включване в нова група по интереси. Стартират нови тренировъчни и информационни курсове. На 5-и агресията и манипулацията са си подали ръка и са подгонили голата истина. На 6-и оставаме в миналото разправиите. Баницата е поделена, всеки се опитва да се окопае на новозавладените позиции. На 7-и е важно да стигнеш до финала, да приключиш и поставиш на обсъждане работните си проекти, надявайки се на добра оценка. На 8-и за родените във втората декада съдбата е приготвила изпитания и неприятни изненади, които ще объркат добре подредената им програма. На 9-и се движете дипломатично, избягвайте острите камъни на спора и използвайте всеки удобен момент за набиране на скорост в посока на личните ви амбиции.
Козирог 22 декември – 20 януари
От 3-и Меркурий навлиза в Овен и заедно със Слънцето и Венера ще утежнява положението ви в бизнеса и в любовта в следващите дни. До 5-и газите в тресавище от конфликти на служебна и семейна основа. 6-и идва с нужните генерални промени в начина ви на работа и живот. На 7-и постигате поне една цел. 8-и ви вкарва в разправии, но на 9-и намирате изход от ситуацията. На 3-и Луната от Козирог сключва пречупващ аспект с навлизащият Меркурий в Овен. На 4-и символ на деня е слонът Ганаша-покровител на мъдростта и знанията. В този ден късметът е на страната на мъдрите и знаещите. 5-и е ден на „мъртвата хватка”. Никой не пуска кокала и не е склонен на компромиси. На 6-и навлизаме в период на генерални промени в условията и в начина ни на живот. На 7-и ще се похвалите с победа, която може да е свързана с близък или приятел родени около 10-15 февруари. 8-и е ден на объркващи сигнали, на неприятности и разправии за дреболии. Където и да отидете ще се наложи да водите спорове, вместо тихо и кротко да се разберете. На 9-и не пропускайте шанса си. В този ден енергията ви се активизира и търси поле за изява.
Водолей 21 януари – 19 февруари
3-и е ден за делови контакти и търговия. Взимате важно решение, за което преди не са стигали сили. На 4-и е време за лични и обществени уроци. 5-и идва с разправии и неразбории. На 6-и не взимайте прибързани решения. 7-и ви носи късмет, успешни връзки, уреждане на юридически дела и договори. На 8-и не провеждайте събрания и не участвайте в групови изяви. На 9-и постигате максималното. На 3-и може да поставите личен рекорд и в непозната за вас или неизследвана област. На 4-и за вас денят се дели на две неравностойни половини. Отделяте време за обществени задачи, но наблягате повече на личните нужди. 5-и е ден на ненаситните апетити. Ако не нападнеш, ще те нападнат и атакуват на слабото място. На 6-и в хороскопа ви действат едновременно стимулиращи и задържащи аспекти. На 7-и Луната е в съвпад с Юпитер във вашия знак. Постигате нещо важно и значимо. Приключвате преговори и сключвате важна сделка. 8-и е един от критичните и опасни дни за месеца, в който нетърпимостта е издигната като знаме, а агресията е повсеместна. 9-и е един вдъхновен и дълбоко интуитивен ден. Ще се събудите с някакво прозрение и озарение за правилната посока.
Риби 20 февруари – 20 март
На 3-и търсете нова работа. Пътувайте, включете се в групови инициативи. 4-и помага да стигнем до корена на проблемите. На 5-и ограничете контактите, ще се водят тежки компроматни войни. 6-и е ден на революционни преустройства. Старото си отива, не се вкопчвайте в нищо и в никого. На 7-и всяка цел е достижима стига да се концентрираш. На 8-9-и Луната от Риби ни залива с вдъхновение. На 3-и ще имате трудна сутрин, но с напредването на деня пред вас ще се отворят широки хоризонти. 4-и е ден с тежки аспекти. Повтарят се стари грешки, но се учат и нови уроци. 5-и е ден на крокодила. Печели се с агресия, с натиск и манипулация. Подготвени са засади. 6-и е ден на откровение за бъдещето. Събуждате се с решение как да действате занапред, за да постигнете желаните за вас и за семейството ви резултати. На 7-и изкачвате поредното стъпало към успеха и постигате важна цел. На 8-и и 9-ти Луната е в Риби в съвпад с Нептун, но и в пречупващ аспект с Марс от Близнаци. Ще ви въздействат фикс идеи и фобии. 9-и е един от най-благоприятните ви и успешни дни. Символ е реката. Всичко може да тръгне като по вода. /монитор

Публикувана на
03 Април 2021 година