Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в събота

Видяна: 23912 пъти

Овен
Днес тръгвате за едно, а се връщате с друго. Родените в първата декада ще водят тежки разговори и преговори. Може да се наложат премествания и разместване у дома и на работното място. Търсете начин да си облекчите режима. В момента всеки е тръгнал с голямата кошница и не е склонен на компромиси. Идете на място, където може да почивате и размишлявате на спокойствие.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден за пътувания, за делови и приятелски срещи, за посещения на пазари и тържища. Очертава се изгодна покупка и инвестиция. Родените около 1 май правят силен ход и си осигуряват печалби. Ден на революционни промени и преустройства в начина ви на работа и живот. Стремежът е към повече информираност. Осъществете връзки с колеги и близки в чужбина.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Може да не започнете по план, но до вечерта ще постигнете целите си и ще направите стабилизиращ ход. Символ на деня е колесницата на победата. Правите важни настройки и вкарвате нови играчи в сделките, които планирате. Може да си стиснете ръцете и да се споразумеете с важен партньор, да купите и продадете нещо с печалба. Ден и на доброволната жертва в името на близките.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес проблемите ще са повече за родените до 1 юли. Меркурий навлиза в нехармоничния ви Овен, а Луната в знака на опозицията ви Козирога. С такива аспекти трудно ще напредвате, ще правите компромиси, ще се връщате и променяте плана и може да направите неизгодна сделка. Но Нептун от Риби ще бди над вас, ще ви вдъхновява и осветява пътя ви с гениални прозрения за нещата от живота.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Денят е добър за работа в екип, за взимане на колективни решения, за пътувания и делови срещи. Може да се решите на крачка, за която все не сте събирали сили и сте отлагали във времето. Ден за лични рекорди. Влизате в състезателна програма на всички нива, а това ще изисква концентрация на сили и възможности. Ден и за доброволна жертва пред амбициите и желанията на близките и децата.
5
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден на неустоимо движение напред и нагоре. Пътувайте, преговаряйте, търсете директни контакти с хората, с които предстои да работите съвместно. Ще получите неочаквано предложение. Родените в първата декада са в по-изгодна позиция. Отваря се възможност за преместване и устройване в нова среда. Ден и на доброволната жертва в името на децата и тяхното бъдеще.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Овена, а Луната от Козирог сключва пречупващи аспекти с него и със Слънцето на родените в първата декада. Очертават се стресови ситуации, проблеми при пътуване и нелоялна конкуренция, която ще ви отмъкне част от планираните печалби. Жертвате и част от свободното си време или нещо спестено в името на децата. Отменяте срещи.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден на неустоимо движение напред и нагоре към целта. Може да се разберете по спорни въпроси с важните за бъдещето ви хора. Продавате и купувате изгодно. С лекота се приобщавате към престижен екип или група. Ден на изцеление и взимане на важно решение. Край с колебанията. Окончателно определяте посоката, личните си искания и претенциите към близки и партньори.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
От днес Меркурий навлиза в хармоничния ви Овен и до 19 април заедно със Слънцето ще ви облъчват с хармонична и стабилизираща енергия. Бизнесът ви ще потръгне, ще се изправи или поне вече няма да е на колене. Добре е да проучите как стоят нещата във вашата област, какви промени са на път и на какво ще се даде предимство. Подновете и осъществете полезни контакти.
5
Работа
6
Пари
6
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес Луната от Козирог сключва пречупващ аспект с навлизащият Меркурий в Овен. Променят се планираните срещи, налагат се пътувания или се отлагат мероприятия, които от дълго време сте подготвяли и напасвали. Качвате кръвното и адреналина. Поставят се условия и ултиматуми в бизнеса и в деловите връзки. Идва време за натиск и лични рекорди, така че постарайте се повече.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес може да поставите личен рекорд и в непозната за вас или неизследвана област. Активизирайте се, дайте всичко от себе си, преследвайте целите си и потърсете връзки с единомишленици. Добре е да се пътува и да се уговарят срещи на място. Този ден може да ви донесе лично изцеление или да прекрати неприятни отношения. Вървите към пречистване на връзките.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Ще имате трудна сутрин, но с напредването на деня пред вас ще се отворят широки хоризонти. Вървите към срещи и преговори, които ще ви донесат ползи и предимства и ще помогнат да намерите по-добра и доходна работа. Не се самоограничавайте, търсете начини за внедряване в нова бизнес среда. Ден и на доброволната жертва в името на децата. Някой остава да гледа внуците.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве /монитор

Публикувана на
03 Април 2021 година