Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише този петък

Видяна: 26840 пъти

Овен
Ситуацията се променя, може да ви предложат изгоден договор и шанс да влезете в нова среда. Лесно се преодоляват преградите по пътя, лесно ще постигнете нужното примирие, ще завладеете ниши и позиции, които до момента са били недостижими. Ден и за духовно прозрение за пътя напред. Тази вечер може да си поръчате сън, който да ви подскаже правилната посока и избор.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Денят е благоприятен за старт на нови начинания, както важни и значими, така и дребни и маловажни. Всичко предприето има тенденция да се развива успешно и да ви донесе ползи. Излизате от зациклен период и в следващите дни ще жънете успехи. Планирайте пътувания, гостувания и делови срещи. Ще се случват събития, които ще ви преориентират в личен и професионален план.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес пътят ви е като бягане с препятствия. Не обещавайте нещо, което може да ви затрудни и извади от равновесие. Подхванете важните и неотложни задачи и чак като ги разрешите и уредите се заемете с нещо друго. Не си разпилявайте силите, енергията и чувствата в различни посоки. Концентрирайте се над най-важното за момента и го уредете без протакане.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес и утре ще направите силен ход. Не чакайте, действайте организирано и се опитайте да привлечете благоприятни възможности и хора, които могат да ви бъдат полезни. Важно е да се концентрирате върху основните си ангажименти и дейности и да не обръщате внимание на разсейващите фактори. Вечерта си поръчайте сън-прогноза и утре ще се събудите с готовото решение.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Действайте активно. Днес и утре ще направите силен ход и ще реализирате голяма част от планираните инициативи. Ще получите изгодни оферти и може да сключите перспективни договори. Не се отказвайте от възможности за странична работа, дори и да не е по специалността ви. В момента имате шанс да станете част от престижен и проспериращ екип или да създадете такъв.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
Още от сутринта попадате в задръстване, влизате в конфликти с близки и колеги и срещате прегради на всяка крачка. Но ще изникне и нещо ново и дано да е по-добро и изгодно за вас. Това обаче няма да ви спести нерви и ядове. Съветът е да се концентрирате над това, което лесно може да постигнете и след това да започнете нещо друго. Тази вечер си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Всичко предприето днес ще има успех и ще донесе ползи, ако не веднага то в близко бъдеще. Движете се активно в избраната посока, Време е да се вземат важни решения и да се направи голяма крачка напред. Препятствията са лесно преодолими, а някои са само в ума ви. И сънищата от тази вечер ще ви донесат откровение за правилния избор. Не напрягайте очите.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Концентрирайте се над най-важната си цел и задача и я следвайте неотклонно. До вечерта може да се похвалите с победа, ако сте внимателни и не се разсейвате с дреболии. Преди да свършите започнатата сутринта работа не бързайте да се ангажирате с друга дейност или връзка. Днес не може да се носят две дини под една мишница. И в любовта може да станете направо разногледи.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Застанете на старта. Днес и утре може да постигнете много, да преодолеете препятствията и да сключите перспективни договори. Разбира се, че ще трябва да се потрудите. В хороскопа ви действа кармичен кръст, който ще донесе награди след като се поеме и изпълни кръста на отговорностите. Нищо не се дава даром, но днес е денят на сладките ви и заслужени победи.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Не се захващайте с много задачи. Важното и належащото да има приоритет, а за другото, ако остане време. Пътят ви е като бягане с препятствия. Трудностите ще са на всяка крачка. Ще срещате неподготвени хора или такива, които не си разбират от работата, а това ще забавя вашата работа Всичко ще върви бавно и мъчително, но до края на деня поне с една победа ще се похвалите.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес може да направите важна крачка, която ще ви издигне на по-висока позиция в бизнеса и в професионалната ви кариера. Преследвайте най-важната си цел, не позволявайте да ви разсейват странични хора и фактори. Може да получите изгодно предложение и да подпишете дълготраен и ползотворен договор. Ден на откровение за личната ви мисия, за правилния избор на посока и цел.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Днес предстои преобразяване и болезнено изтрезняване. Ситуацията ще наложи да направите крачка, която ще ви коства много, но повече не може да се отлага. Ще срещате прегради и агресивно настроени хора. Някой ще се опита да ви отклони от пътя и избора, който правите. Луна и Марс сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви и с Нептун. Емоциите са лош съветник.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
02 Април 2021 година