Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме на Първи април

Видяна: 24400 пъти

Овен
Ден на мрежата, паяците дебнат. Всяко невнимание ще се наказва. Пазете си личните данни, внимавайте на кого и за какво се доверявате. Манипулациите са на всяка крачка. Дори близките и приятелите казват едно, а в действителност искат, мислят и правят друго. Днес всеки си гони интереса, без да се съобразява с желанията и нуждите на околните. Лоялността е лукс, времената са тежки.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес някой ще захапе кокала и няма да остави нищо за друг. Заложени са мрежи за наивници. Не правете поръчки на хора, които не познавате. Пазарувайте директно и сами изберете това, което ви е нужно. Не използвайте посредници в делата и отношенията си с клиенти и доставчици. Вероятни са измами и изнудващи ситуации. Сами сте склонни да излъжете и заблудите, за да извлечете ползи.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден на задкулисни игри, на желание да се влиза в чужда територия на работа и влияние и да се действа ограбващо и подмолно. По възможност не подписвайте нови договори и не влизайте в непроверена и рискова среда. Не коментирайте нищо в социалните мрежи, внимавайте с всякакви интернет поръчки и доставки. Ден на нелоялната конкуренция. Ще се ядосвате, ако се предоверите.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Тенденцията в този ден е към раздвоение на съзнанието, особено за хората с пороци и слабост към стимуланти. Ограничете контактите в мрежата. Контролирайте се максимално. Може да бъдете подложени на внушение, манипулация и натиск. Не се обвързвайте и не позволявайте намеси. Не е ден за любовни авантюри. Слабостите ви работят против вас и навреждат на семейството.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Ден на кукловодите, на тези които контролират мрежата от връзки. Очертават се опити за измама и навлизане в личната ни територия на работа и интимни връзки. Защитете личните си данни. Работете сами, на собствена територия и със собствени средства. По никакъв начин не изпадайте в зависимости. Днес всеки ще получи по заслуги това, за което се е постарал или го е неглижирал.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Родените в първата декада лесно може да станат жертва на измами и манипулации в мрежата. Пазете си личните данни и багажа. Действайте без посредници, ако се наложат големи покупки. Не давайте капаро, не правете резервации и поръчки по телефона и не предплащайте за бъдещата си почивка точно днес. Грешките от днес ще издигнат утре непреодолими прегради по пътя ви.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден на мрежата. Властва желанието да омаеш и оплетеш другите в интриги и лъжи с цел лична полза и обогатяване. Връзките се неравностойни, информацията е преиначена и представена в изгоден само за някого вид. Всичко да се проверява. Не сключвайте нови договори, особено ако не сте направили нужните проверки кой стои насреща. Отложеното за утре ще донесе късмет.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Денят е силен за тези, които дърпат конците, които направляват и определят живота на околните чрез информациите в социалните мрежи. Ще се пускат слухове, ще ни заливат лъжливи новини. Четете етикета, проверявайте всичко по няколко направления и точно днес не се решавайте на рискови покупки и кредитиране. Големите играчи правят своя удар за сметка на неинформираните.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Добре е да възприемате наистина като първоаприлска шега изгодните предложения, които ще ви направят днес. Подвластни сме на измами и лесно може да станем жертва на манипулация. Не сключвайте нови договори и отложете за утре важната част от деловата си програма. Както и да постъпите ще се окаже, че работите за чужд интерес. Печели задкулисието, всичко е нагласено.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес всеки е тръгнал на лов за лаици. Може да ви пробутат стоки с изтекъл срок на годност, а и вие няма да се церемоните и ще предложите нещо старо на цената на новото. И в любовта сте на път към неравностойни и нереалистични връзки. Този ден среща старото и богатото с младото и бедното. Трудно е да се отърсим от старите си и вредни навици. Изкушенията ви дебнат на всяка крачка.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Не бързайте. В началото на работното време може да направите необмислен ход, но с напредването на деня ви стават ясни някои игри и успявате да ги използвате. Всички се подчиняваме на мрежата, на желанието да уловиш някого в крачка и да го компрометираш. Целта оправдава средствата. Не споделяйте нищо дори и с приятели. Не се знае кой на кого и за какво е длъжник.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Родените в първата декада са на път да направят грешен ход и избор. Днес лесно се попада в мрежата на хитри мошеници. Плетат се интриги на всички нива, вадят се компромати и се търсят начини за елиминация на конкурента в социален, политически и бизнес план. Пресявайте връзките си през ситното сито. Не се предоверявайте и точно днес не подписвайте нови партньорски договори.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
01 Април 2021 година