Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим този вторник

Видяна: 26779 пъти

Овен
Днес ще ви дойдат почти гениални мисли и идеи, които ще донесат и ползи, ако ги облечете в действие и се опитате да ги внедрите в работата и в отношенията си с околните. Реагирайте на всяко предложение. Конкуренцията се активизира. Добре е да се подписват нови договори, да се привличат покровители и спонсори. Сами може да влезете в ролята на благодетел за някой изпаднал в нужда.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Един от рисковите дни за месеца особено за родените в първата декада. Луна и Сатурн са в конфликт с Уран от вашия знак. Внимавайте с техника и транспорт. Не се вкарвайте в интриги и агресивни ситуации. Не нарушавайте разпоредби и предписания. Денят е неблагоприятен за уреждане на имотни дела и делби, за преговори и промяна в курса. Днес и утре се движете на пръсти.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
За родените във втората декада днес действат рискови аспекти. Внимавайте със стимулаторите, с комбинацията на лекарства и алкохол. Ще се чувствате употребени и зависими в отношения на неравностойна база. Не приемайте без проверка получените информации и данни. Дори и несъзнателно ще ви подвеждат близки и приятели, а конкуренцията е заложила капан.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Ако имате търпение ще направите верен избор и ще промените към по-добро живота и отношенията си. Сутринта е рискова и проблемна, но с напредването на деня идват предложения, на които е добре да реагирате и да се включите в предлаганите инициативи. Чакайте и вести от чужбина. Отношенията ви навлизат в стимулираща фаза. Нека да не ви напуска чувството за мярка.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес Луна, Сатурн и Уран образуват кръст със Слънцето на родените в първата декада. Ще трябва да се откажете от нещо, за да имате друго. Няма да може да опазите и вълка и агнето и да не засегнете нечии интереси. Внимавайте при пътувания, не поемайте излишни рискове и се постарайте да имате мяра и мярка във всичко. Едно отиване в крайности ще ви докара куп грижи и неприятности.
4
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Родените около 10 септември днес ще бъдат заслепени от една идея или провокирани от нечия публична изява. Може да влезете в ролята на жабата, която вдигнала крак като видяла, че подковават коня. Не излизайте извън границите на професионалните си задължения и личната си компетентност. Пресявайте всяко предложение и покана през ситото на личните си възможности.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес може да получите съобщение и предложение, което дълго сте чакали. Разстоянията нямат значение. Ще имате повод да почерпите, да се похвалите и да оправдаете направените до момента разходи. Изискването е да не отивате в крайности, да сте трезви и реалистични във всеки момент. Не позволявайте на странични фактори да влияят на действията ви и на личната ви преценка.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес може да се наложи да поемете доста несвойствена работа. Бъдете внимателни, особено ако усещате, че се движите по ръба на ресурсите и възможностите си. Не пренебрегвайте правилата за безопасност при пътувания и дейности с машини. Във всеки момент си давайте сметка докъде може да стигнете и къде е добре да спрете. Ще постигнете много, ако контролирате положението.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес всеки иска много и ако може веднага. Ще получавате предложения и покани от различни места и страни. Очертава се и изгодна оферта за работа или съвместно партньорство. Напредвайте с малки крачки, не се лакомете и нека чувството за мярка да не ви напуска. Отпадат някои забрани и ограничения, разкрепостяваме се и в личните връзки и си позволяваме позабравен лукс.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Денят е добър за старт на нови дейности и начинания. Разкрепостете се, намерете повод за веселие, шегувайте се и си отдъхнете от натоварванията в предните дни. Може да получите чакано предложение и покана за гостуване. Поне един проблем ще се уреди. Не бързайте да се хвалите предварително. Печелят тези, които умеят да дозират нещата и да не пресоляват манджата.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Ден на нестандартни връзки и отношения, които само един Водолей може да създаде и привлече. Правите опит за летене в непозната среда, опитвате се да промените живота и избора си и да изпитате нещо, което втори път може и да не си позволите. Спазвайте закона. Точно днес не си позволявайте ексцентричност, която би ви навредила и повлияла негативно на бъдещето.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес и утре хората на изкуството може да създадат своя шедьовър. Обхваща ви творческо вдъхновение. Съзнанието ви работи на високо енергийно ниво, но на физическото сте доста невнимателни и не са изключени травми. Старайте се да не отивате в крайности. Не се товарете прекалено и не изисквайте същото от другите. Ще ви се отрази добре разпускане в приятелска среда.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
30 Март 2021 година