Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 26352 пъти

Овен
Днес е важно да поддържате баланса и хармонията в отношенията. Не давайте никому излишно предимство. Разделете задачите по равно, а и с наградите не отивайте в крайности. Ден на човешката душа. Всеки жест е от значение и ни зарежда или ограбва. Точно днес не делете, не преразпределяйте имоти и наследства. Кръвта се обновява, не убивайте чуждите мечти.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес природата се стреми да задържи хармонията, статуквото и равновесието на пълнолунието. Постарайте се и вие да балансирате отношенията си с колеги, близки и приятели. Не изказвайте крайно мнение и не се намесвайте грубо в отношенията на други двама. Не споделяйте и не търсете оправдание за нуждите и грешките си, а ги балансирайте с голяма доза съпричастност.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Разпределете честно отговорности и задължения. Ден на човешката душа. Дано до вас са и хората, които са балсам за душата и щастие за сърцето. Нужна ви е любов и дано я получите. Днес и утре са най-добрите дни в месеца за годежи и сключване на брак. Помислете и за подписване на равнопоставени договори.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Прояви на злоба, агресия и завист днес водят към падение и разболяват. Конфликтите отварят тайни и явни рани в тялото и в душата. Връща се старата ви алергия и непоносимост към някого и нещо. Старайте се да не влизате в разправии, да балансирате отношенията с околните и да сдържате нагативната реакция. Заемете се с почистване и разчистване на дома и офиса.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Отбелязваме този ден с равновесие между астралното и физическото тяло. Вървете по пътя на компромиса и няма да сбъркате. Ще намерите начин да туширате проблемите и конфликтите от вчера и да сложите ново начало на връзките си. Ако в този ден се възобновят или инфектират рани, това е знак, че сме наруши законите на космическата еволюция. Символ на деня е умереността.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Денят е подвластен на Психея-богинята на човешката душа. Постарайте се да разберете другата гледна точка и да влезете в положението на колеги и близки. Днес крясъците разболяват и вредят повече, отколкото си представяме. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Не убивайте птици, стимулирайте амбициите и мечтите на децата и се стремете към хармония и баланс.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден на помирение и разбирателство. Тези, които не се смирят ще останат извън играта. Обединете интересите си в професионален и семеен план. Водете приятелски и задушевни разговори, опитайте да разберете другата гледна точка. Сега е момент да направите крачка назад, за да може утре да направите две напред в тангото на живота. Мислете и действайте в перспектива.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден на балансираната политика. Опитайте да се разберете и помирите, да сложите отново картите на масата за преговори. Сега е момент всеки да направи своята стъпка и отстъпка, за да се задвижат нещата и да се излезе от зациклянето. Разпределете честно и отговорно задачите и парите. Опитайте да разберете другата гледна точка и да влезе в положението на близки и колеги.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Хармоничен, ведър и спокоен ден. С лекота ще разрешите споровете и проблемите от миналото и може да влезете в изгодни делови и партньорски отношения. Старите рани лесно ще се излекуват, връзките ще се пречистят. Подредете личния си пъзел, направете жестовете, които се очакват от вас и приемете нечии извинения. Животът е кратък,
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес без разбирателство и компромис не се стига доникъде. Всяко отиване в крайности ще отвори стари рани, ще провокира размирици, семейни и професионални конфликти. Може да се стигне до неочаквани раздели. Смирете амбицията, намерете компромисните и устройващи всички страни варианти. Ден за преговори и взаимни отстъпки. Съобразете се нуждите на близките.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Един от хармоничните ви и стабилизиращи дни, в които с всеки може да се разберете, помирите и сдружите за съвместна работа или живот. Постъпете дипломатично и тактично и в най-обърканите отношения и всичко ще си дойде на мястото. Ден на равностойните отношения и на връзките, които може да останат за цял живот.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Ден с хармонична енергетика. Прекарайте го на спокойно и лечебно място в компанията на доказани приятели и близки, които няма да ви натоварват с проблемите си. Денят носи хармония между астралното и физическото ни тяло. Не си позволявайте викове и скандали. Безцеремонното поведение също ще повлияе негативно на здравето и отношенията ви. Бъдете тихи и дипломатични.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
29 Март 2021 година