Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво се очертава тази неделя

Видяна: 25315 пъти

Овен
Въвеждаме лятното часово време, а за вас е време да въведете ограничителни мерки спрямо хората, които ви притесняват с работа или с други ангажименти и изисквания в почивния ден. Луната навлиза в знака на опозицията ви Везните. В следващите два дни ще срещате противопоставяне и натиск. Не се включвайте в чужди битки, вашите ще са ви достатъчни. Пълнолунието превъзбужда.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Агресията е повсеместна, останете си у дома. Днес всеки иска и претендира и не е склонен на компромиси. Вземете каквото ви се предлага. Ще водите тежки битки и за това, което не ви се дава, а по право ви принадлежи или ви се полага. Днес натискът е огромен, всеки си гони интереса и не е склонен на компромиси и отстъпки. Пълнолунието ще напълни нечия потребителска кошница, а друг ще усети повече липси. Щадете близките си.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Битката за влияние е безкомпромисна. Днес за грешка няма прошка. Кой както може ще захапе другия. Властват огромни апетити и ограбващи инстинкти. Не давайте на нищо и на никого излишно предимство. Може да се очакват компромати и провокации целящи да ви извадят от равновесие и да напипат слабите ви места. Сега е момент да привлечете за съюзник някой изпаднал от играта, но такива съюзи ще са недълготрайни.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес е рисков и агресивен ден. До два дни ще ви въздействат неблагоприятни аспекти. Препоръчителни са съвместните инициативи. Самостоятелните ви начинания ще срещат организиран отпор, така че е добре и вие да концентрирате и организирате силите и ресурсите, с които разполагате. Ден за преговори, за стиковка на позиции и мнения. Не слагайте силни парфюми.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Всеки за нещо претендира иска и поставя условия. Днес много хора и на много нива ще действат с агресия, сила и натиск. Очертават се сблъсъци на позиции и интереси. Нищо няма да става и да ви се дава по лесния начин. Губите време и сили в това да убеждавате някого да направи или да не направи определена крачка. Не продължавайте с натиска, за да не излезете виновни за чуждия избор. Днес скандалите са лош знак, вредят и разболяват.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес е конфликтен ден, не слагайте сол в старите рани. Всеки е тръгнал с голямата кошница, напира и претендира, не се съобразява с чуждите нужди и интереси. Смирете амбицията, не се намесвайте в спорове и не взимайте страна в отношенията на близките и децата. В любовен план днешният ден носи кратко удоволствие, за което ще се плаща с лихвите.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Събуждаме се с провокации и конфликти. Днес и утре Луната от Везни ще сключва рискови аспекти с планетите от Овен и Козирог, но за сметка на това Марс от Близнаци ще ви помогне да се справите с проблема, да защитите позициите си на работното място и да не позволите на някой да се държи ултимативно с вас. Очертават се битки на интереси. Не очаквайте да ви оценят и направят компромис, но и вие няма да направите такъв.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Всеки е тръгнал с голямата кошница. Днес никой на никого не прави път, независимо какво декларира. Битката за кокала навлиза във върхова фаза. Податливи сме на внушения. Изневерите ще ви струват скъпо и може да засегнат тежко едва проходилия ви бизнес. Не се препоръчват интимни връзки с тези, с които имате работа за вършене и финансови въпроси за уреждане. Скандалите разболяват и вредят.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Ограничете контактите, ще се действа от позиция на силата. Днес на всички нива натискаме лостовете на принудата, действаме агресивно спрямо желанията и амбициите на ближния и поставяме неизпълними условия. Действа максимата ”разделяй и владей”. За някой ще има вратичка в полето, а за друг преграда на магистралата от възможности. Обстановката се изнервя, очертават се сблъсъци на интереси и междуличностни конфликти.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден на големите амбиции и апетити. Този ден обръща палачинката. Слънце, Луна и Венера сключват неблагоприятни аспекти със Слънцето ви. Амбициите ви попадат в засадата и обсадата на конкуренцията. Вървите към изневери или научавате за такива. Скандалите са лош знак и разболяват. Не навреждайте, пазете авторитета на тези, които обичате и цените. Трудно ще издържите на изкушенията, независимо дадените обещания.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Минавате при засилена конкуренция, но вие ще се справите. Ден на изкушения, на които е трудно да устоиш. Контролирайте апетитите в хапването и в пийването, за да не изпуснете любовта. Ще срещате голяма конкуренция в професионален и интимен план. Дано не сте смесили едното с другото. На пътя ви застават безкомпромисни и решени да победят на всяка цена хора. Не може да си позволите грешки, отсъствия и нестабилност.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Ден на болезнени амбиции и страсти, на желанието да взимаш и да употребиш другите за личните си цели. Някой се опитва да бръкне в гърнето с общия мед, а друг вече яде от вашия. Не се обвързвайте с никого за нищо. Стойте далече от тези, които и друг път са ви използвали или вкарвали в губещи сделки и отношения. Здравето е нестабилно.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
28 Март 2021 година