Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

8 навика в секса, които да забравиш

Видяна: 42800 пъти

Най-главното в секса е вярата в себе си, в собствената привлекателност и в любимия мъж. Но е време да се откажеш и от някои навици в секса, за да се наслаждаваш напълно на любовта.
Поставяш неговите сексуални желания над твоите.
Той иска ти винаги да си отгоре, но сам никога не отговаря с взаимност? Или той винаги е готов да ти предостави пениса си за орални ласки, но да обърне внимание на любимото си момиче винаги го мързи. Но така не бива! Сексът е удоволствие за двама, а не удовлетворяване само на неговите желания. Нека и той се постарае!
Винаги казваш на мъжа, че си получила оргазъм, макар че всъщност нищо не се е случило.
Много често мъжете не знаят как да доставят наслада на любимата си, защото жените все мълчат, усмихват се и се правят, че така трябва да бъде. Може би си заслужава да вземеш нещата в свои ръце и да насочиш енергията му в необходимата посока?
Започваш сексуална връзка с нов мъж, за когото нищо не знаеш.
Може да се окаже мил и грижовен, но проблемът дори не е в това, че след време ще покаже истинското си лице. От това никой не е застрахован. Най-важното, за което не трябва да забравяш, е собственото ти здраве. Понякога става така, че жената спи с някой, а след това се моли на всички божества да не е имал никакви болести. За това е хубаво предварително да се погрижиш, без да пренебрегваш предпазните средства и своевременните изследвания.
Премълчаваш по време на секс, ако нещо не върви както трябва.
Ако движенията, ритъма или пошляпванията на мъжа ти предизвикват неприятно усещане или даже болка, в никакъв случай не мълчи! По-добре тактично помоли да смените позата, отколкото завинаги да изгубиш желание да правиш секс с конкретния мъж.
„Пудриш си носа” преди секс.
Няма нищо по-ужасно от ситуацията, когато един от партньорите прекъсва интимното настроение и отива да си мие зъбите, да се къпе или да си облича по-секси бельо. Каква е разликата, ако двама човека вече се намират по пътя към удоволствието? На кого въобще му пука? Ти не го изпращаш да се бръсне преди да те целуне. Остави всички разкрасителни процедури за след това, а сега просто му кажи „Да”.
Отказваш се от секса, ако не си успяла да се избръснеш.
Безспорно, ако не става дума за шестмесечна растителност или пръв секс, то за някои неща можеш да забравиш.
Много се съмняваме, че на тази планета живее дори и един мъж, който ще се откаже от секса с теб само защото не си успяла да се приведеш в перфектно гладко състояние. Отърви се от всички съмнения и се наслаждавай на живота. Ти си великолепна!
Притесняваш се да му кажеш, че си в цикъл.
Всяко момче знае за това, че на момичетата редовно им се случва. Затова следващия път, когато ще се отказваш от секса цяла седмица под предлог – лошо самочувствие, той по-скоро ще ти извика лекар и ще ти донесе топла супа, отколкото да прояви тази грижа и внимание, които са ни необходими в този период.
Притесняваш се за това как изглеждаш по време на секс.
„Краката ми не са ли прекалено дебели? Какви са тея саламчета?” Отпусни се. Най-вероятно по време на секс твоето момче даже не се и замисля за това, че косата ти е рошава, колко парчета торта си изяла и защо изглеждаш все едно си 60 кг, а не както му каза на първата среща – 50. На него просто му харесваш ти и съответно сексът с теб. /флагман

Публикувана на
10 Март 2021 година