Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Секс със завързани очи

Видяна: 51080 пъти

Знаете ли каква е най-честата пречка пред това жените да получават удоволствие в леглото? Неумението им да пуснат контрола и да изключат главата си от циркулиращите в нея мисли. Дамите често споделят, че биха искали да правят повече и по-разнообразен секс и да върнат леко поугасналата страст във връзките си. Затова ще ви дам една идея, която е съвсем лесна за осъществяване. Следващия път правете секс със завързани очи.
Какви са предимствата на този експеримент:
– Неизвестното и изненадата са силен афродизиак за мнозина. Представете си как мъжът ви целува по устните, след това по вътрешната част на бедрото, после по врата и вие изобщо не знаете къде ще усетите следващото му докосване. Това ще събуди цялото ви тяло в очакване и ще го направи много по-оргазмично.
– Пускане на контрола – водещата фигура в случая е мъжът и жената ще има възможност да се отпусне и да се насладите на получаването. Случващото се зависи от него, а вие най-после можете да спрете да се оглеждате и само да си представяте колко съвършени и красиви изглеждате в момента.
– Доверието възбужда мъжа – колкото по-беззащитна е жената, толкова по-силен и можещ се усеща той. Не напразно крехките и „слаби” жени в архетипа на момиченцето, което умее да моли и получава с лекота, са като магнит за управителите. Те ги обгрижват и с готовност задоволяват капризите им.
Когато жената е със завързани очи тя показва на мъжа, че е в неговата власт, а той има всички нужни качества, за да я задоволи и защити.
– Може да облекчи напрежението – винаги съм казвала, че най-съблазнителна и красива е жената, която харесва тялото си и прави секс без задръжки и притеснения от това как изглежда. Факт е обаче, че статистически погледнато, по-голямата част от жените предпочитат да изгасят лампите, преди да се съблекат, а повечето мъже обичат с очите, т.е. възбуждат се от тялото на жената. Със завързаните очи на дамата се удовлетворяват потребностите и на двамата.
– Отваря сетивата – според невро-лингвистичното програмиране, значителна част от хората са визуали – възприемат света, информацията чрез очите си – като картина, образ. Аудиалите и кинестетиците са значително по-малко. Да правите секс със завързани очи е идеален начин да помогнете на другите си сетива да се разгърнат. Като възпрепятствате виждането, ставате по-чувствителни към това да усещате докосването, да чувате звуците, които двамата с партньора издавате, да долавяте ароматите. Гарантирам ви, че когато се лишите временно от най-развитото си сетиво, ще достигнете много по-лесно до магията на останалите, които обичайно са заглушавани от него.
– Пуска въображението на воля – когато се сте с вързани очи губите представа къде се намирате и това го знае всеки, който поне веднъж е играл на сляпа баба. Усещането е съвсем различно от това, което имаш, когато просто си затворил очи и можеш да погледнеш за миг, за да се ориентираш. Когато си със завързани очи, много по-лесно си в състояние да си представиш, че правиш секс в красив будоар, на балкона, сред гората или където другаде предпочиташ. Разбира се, че е възможно да смениш и образа на мъжа, но това е съвсем различна тема.
– Предполага експерименти – тъй като, като не виждате, тялото ви ще е много по-чувствително към топло и студено, можете да си подарите екстра удоволствие с бучка лед или малки капчици восък от горяща свещ. А защо не и да опитате да хапнете парченце шоколад или екзотичен плод? Ако не знаете с какво точно ви храни партньорът, ще можете да се насладите на храната по съвсем различен начин.
– Предполага смяна на ролите – казаното до тук беше за ситуацията, в която жената е със завързани очи. Възможно е обаче в тази роля да влезе и мъжът. В подобна позиция той също ще може усети по съвсем нов начин докосванията, целувките и звуците, както и всичко останало, което изредихме до сега.
В секса няма правила, няма правилно и грешно. Допустимо е всичко, което харесва и на двамата партньори. Същото важи и за горещите подвизи с вързани очи – може да ви отнесат в изцяло нов свят или пък да се окажат не толкова подходящи за вас. Съветът ми обаче е и в секса и в живота да казвате „да” на новото и непознатото, защото това е единственият начин да се развивате и да се променяте.
Източник: natalia.bg/HWA

Публикувана на
07 Март 2021 година