Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

Радостта на жената се побира в нейната чанта

Видяна: 66376 пъти

Казват, че осем прегръдки на ден подобряват емоционалното здраве. Ние ще добавим, че осем усмивки на ден пък са необходимият минимум за всяка жена, за да засияе. Дали женската усмивка изразява радост от живота, наслада и удоволствие, или е загадка, в което е скрита есенцията на женския свят – понякога прилежно подреден във вътрешни джобчета, а друг път разхвърлян и привидно хаотичен.
Защо понякога жените се усмихват загадъчно като Мона Лиза, а друг път се смеят с глас и не могат да спрат? Ще ви кажем. Така е заради дамската им чанта, която ги допълва, разгръща и побира най-важното, за да се чувстват добре.
Радостта на жената се побира в нейната чанта. Дали това е снимка на любимия и децата ѝ, билети за околосветско пътешествие, договор с нов бизнес партньор, червило с повече блясък или ключовете от мечтания автомобил, ние не знаем, защото всяка жена е различна, но знаем кои са чантите, които подхождат на всички дами и са съвършеният подарък за 8-ми март – денят, в който празнуваме женствеността и женския темперамент във всичките му проявления.
За жените, които се гмуркат в живота със собствен стил и имат нужда от повече пространство за идеите и вещите си, е червеният италиански шик Margherita от новата колекция на Furla. Изработена в предизвикателен цвят, с прецизност и внимание към всеки детайл, креативен начин на закопчаване, къси и удобни меки дръжки, тази изключителна чанта е за жени с минало, отправили поглед към бъдещето, за онези, които знаят кои са и пишат личната си история със собствен почерк и размах, отвъд скучните стереотипи
Малката черна дързост Metropolis на Furla е чантата на енергичните пантери, които ловко скачат през ежедневните задачи и забавления с лекота, без да носят много багаж. За тях е тази компактна спортна елегантност на младостта в черен цвят, с метални елементи и комбинация от къса и дълга дръжка за повече практичност и маневреност. Еднакво ефектна в комбинация с високи токчета или кецове.
Изкусителната царственост Furla Tuberosa е предложението на Furla за аристократичните дами, които умеят да добавят частица от своята изискана изтънченост към всеки момент. С класическа форма, златиста закопчалка и дискретна верижка, тази чанта превръща притежателката ѝ в жена, която има всичко - от възхищението на околните до любовта към себе си.
Романтика след залез Furla 1927 е чантата на Furla, която е достатъчно голяма, за да побере най-важното за вечерята на свещи и достатъчно малка, за да не нарушава ритъма на танца в дискотеката. Елегантното и стабилно закопчаване ще запази най-ценното недокоснато, а стилната верижка я прави перфектен аксесоар към всеки вечерен тоалет.
Точно осем на брой - по една за традицията и качеството, за жеста и проявеното уважение, за модела и ненадминатия италиански дизайн. И още две за радостта от брилянтния избор.дарикнюз

Публикувана на
04 Март 2021 година