Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Дилов-син излъгал Би Ти Ви, заради него спират „България търси талант“

Видяна: 24339 пъти

Би Ти Ви е в патова ситуация заради Любен Дилов-син. Причината е, че той е в журито на „България търси талант”, а същевременно е станал кандидат за депутат на ГЕРБ в Бургас от гражданската квота.
Мераците му за рестарт на политическата кариера след залеза на „Гергьовден” обаче са в разрез с ролята му в шоуто, тъй като появата му на малкия екран в праймтайма може да се разтълкува като скрита реклама за управляващата партия и да доведе куп главоболия на частната телевизия. Заедно с Дилов съдии на талантите ще са Ицо Хазарта, Славена Вътова и Катето Евро.
За да не допуснат обществен скандал, шефовете на Би Ти Ви са се събрали на спешна оперативка, на която да решат как да се измъкнат от ситуацията. Оптималният вариант бил шоуто, което тръгна вчера, да се измести за след изборите на 4 април.
Проблемът е, че началниците в телевизията изрично питаха „кукувеца” дали ще участва на изборите, а той отрече. Сега се оказа, че е излъгал. Епизодите, обаче, вече са заснети и това е голямата драма - ако шоуто спре, часовият пояс остава празен и трябва спешно да се намери с какво да се запълни дупката.
„Във връзка с кандидатурата на Любен Дилов-син, bTV ще вземе всички мерки, за да гарантира, че „България търси талант“ няма да съдържа политическа подкрепа или послания. Като политически кандидат, той също ще бъде изключен от бъдещите промоционални и PR активности, свързани с „България търси талант“, твърдят от телевизията.
Любен Дилов-син е бил поканен за гост на сутрешния блок на Би Ти Ви тази седмица, но изненадващо участието му било премахнато от тв плана. /лупа

Публикувана на
01 Март 2021 година