Архив на публикациите

Най-новата бг криминалка тръгва довечера

Видяна: 12139 пъти

Тази вечер в ефира на NOVA стартира най-новият български криминален сериал – „Отдел Издирване“, който ще предложи заплетен сюжет, магнетични образи и разпознаваема стилистика. В премиерния епизод на оригиналната авторска продукция от 21:00 ч. зрителите ще могат да се запознаят отблизо с героите от отдел „Издирване“, техните житейски истории и загадъчните криминални случаи, по чиито следи тръгват.
„С общи усилия успяхме да изградим една интересна история с много обрати и професионален поглед към полицейската работа и криминалния жанр. Сериалът ще извади зрителите от реалността, която ни притиска със своите условности и ще ги потопи в заплетения сюжет и прекрасната игра на нашия актьорски състав. Във всяка история и персонаж сме вкарали нотка на реализъм, заимствана от реални случаи и събития“, сподели авторът на сериала Александър Чобанов в „Здравей, България“ броени часове преди дебюта на „Отдел Издирване“ в телевизионния ефир.
Част от впечатляващия каст са едни от най-талантливите и успешни родни актьори: Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Христо Петков, Елена Телбис, Иван Бърнев, Пламен Димов, Георги Златарев, Христо Пъдев, Мартин Радоев, Георги Кацараски и др. Към тях се присъединява и обаятелната хърватска звезда Ива Михалич, участвала в хитовия хърватски сериал на HBO – „Успех“.
Музиката е специално създадена от Максим Ешкенази.
Каква ще бъде личната трагедия на двамата главни герои и бивши съпрузи Ралица и Камен Петкови, с какви престъпления ще се сблъска отдел „Издирване“ и ще могат ли полицаите да разграничат личните от професионалните си проблеми?
Не пропускайте най-новия български сериал „Отдел Издирване“ тази вечер от 21:00 ч. по NOVA! /дарикнюз

Публикувана на
26 Февруари 2021 година