Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Психар отряза сърцето на съсед, сготви го с картофи

Видяна: 25193 пъти

Американец, обвинен в тройно убийство в щата Оклахома, отрязал сърцето на една от жертвите, сготвил го с картофи и го сервирал на другите жертви преди да ги нападне, съобщава АФП, позовавайки се на местни медии.
Заподозряният Лорънс Пол Андерсън е извадил органа от тялото на съсед, който е намушкан до смърт, според Oklahoma City News 4 TV и местни вестници.
След това той сготвил сърцето в дома на чичо си и се опитал да го сервира на чичо си и съпругата му, разкриха разследващи пред съда в Чикаша.
Андерсън след това убил чичо си и неговата 4-годишна внучка в жилището. Съпругата е с тежки наранявания при извършеното престъпление на 9 февруари.
"Той сготвил сърцето с картофи, за да нахрани семейството си, за да се освободи от демоните", пише агент в заповед за арест, представена на съда.
Андерсън има дълго досие. Убийството е извършено няколко седмици след освобождаването му от затвора след решение за общо смекчаване на наказанията на затворници, взето от губернатора на Оклахома Кевин Стит.
През 2017 г. Андерсън бе осъден на 20 г. затвор за наркотици. Той призна пред съда, че е извършил тройното убийство./лупа
Сн.: ASSOCIATED PRESS

Публикувана на
25 Февруари 2021 година