Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как зодиите показват симпатията си

Видяна: 22082 пъти

Някои знаци проявяват симпатия толкова фино, че е много трудно да се уловят техните сигнали. Други, от друга страна, не знаят бариери. За щастие астролозите отдавна са измислили тактиката на всички Знаци и са направили любовна класация.

Овен
С Овена всичко е лесно - той никога не се сдържа. Готов е да признае любовта си на втората среща. Честността е неговата визитна картичка. Овенът може да е романтичен, но това не е любимата му роля.

Телец
Телецът работи за бъдещето, затова, преди да говори за любовта, той ще анализира всичко. Страхува се да признае чувствата дори пред себе си, защото не иска да променя нищо. Той е уплашен от откровено признание, защото след това животът никога няма да бъде същият.

Близнаци
По-добре от Близнаци, никой не знае как да признае любовта си. Този знак умело показва своята симпатия и дава комплименти. Но има голям недостатък - досега никой не е успял да разбере мотива на Близнаци. Дори самите Близнаци не винаги знаят какво искат от живота, партньора, връзката.

Рак
Този тайнствен знак е труден дори за астролозите. Ракът е много потаен и ще скрие чувствата си дори и пред дулото на пистолет. Срамежлив, нерешителен и предпочита да бъде тайно влюбен. След като се е влюбил, той оставя инициативата или на съдбата, или на този, когото е обикнал.

Лъв
Лъвът няма проблем да изрази чувствата си. Той е много щедър с романтични жестове и не се страхува да признае симпатията си, защото все още не е имало човек, който да откаже на влюбения Лъв.

Дева
Девата говори неясно за любовта си, предпочитайки да използва намеци и жестове. Ако Девата ви кани в скъп ресторант или приготвя най-вкусното ястие за вас, тогава бъдете сигурни - така тя показва своята симпатия. Може да отнеме много време, докато Девата реши да проведе откровен разговор.

Везни
Везните предпочитат да скочат направо в действие. Този знак е сигурен, че човекът, който харесват, трябва да бъде очарован, заобиколен от грижи и да не го пуска. Знае много за романтиката, знае как да говори красиво и перфектно да се грижи. Везните общуват нежно с всеки човек, така че баналната им учтивост може да бъде объркана с опит за флирт.

Скорпион
Симпатията на Скорпиона се усеща изключително мощно. Влюбеният Скорпион не говори. Този знак действа магнетично и се стреми да бъде на негова територия възможно най-скоро, за да смаже жертвата си. Територията на Скорпиона, както всички завоевани знаят, е близостта. Може да отнеме години, за да спечелите любовта на Скорпион.

Стрелец
Самочувствието на Огнените знаци е изумително. Стрелецът действа бързо. С неочакваните си чувства той може да ви изненада. За вас признанията на Стрелеца може да са нови, но за него това е обмислен план.

Козирог
Признанията са трудни за родените под знака на Козирог. Козирогът не знае как да изрази чувствата си, затова в любовните афери той предпочита да изчака и да види отношение, да се приближи до целта тайно, с малки стъпки. Козирогът при първото обаждане се притичва да помогне, готов е да окаже всякаква подкрепа.

Водолей
Една от силните страни на този Знак е самочувствието, така че Водолеят веднага разбира кой и какво точно харесва. Започва да действа веднага, без игри и намеци. При постигането на любов му липсва упоритост, така че ако Водолеят бъде отхвърлен, тогава той се дистанцира, като предпочита да не повдига повече тази тема.

Риби
Най-чувственият знак на Зодиака знае как да обича, фино да усеща, съпреживява, постига, очарова. Той предпочита да сдържа урагана на емоциите си, за да не уплаши потенциалния партньор. Под натиск Рибите няма да лъжат, а веднага ще се предадат в плен.
/Actualno.com

Публикувана на
25 Февруари 2021 година