Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Като два тона л**на! Стар бардак със стари к***ви!“, оплю Георги Христов новите „Като две капки вода“

Видяна: 23912 пъти

За безкомпромисния Христов обаче свалянето на качеството на телевизионния продукт не може да бъде подминато и той се възмути от излъченото в ефира.
„Като два тона л**на! Стар бардак със стари к***ви! И стара маман Халваджиан!“, нарежда арменското шоу с ромски привкус Христов.

Ненавистта на певеца към продуцента е пословична, това не е първият път когато от Фейсбук профила на Жоро Христов замирисва на „Метакса“. Това обикновено се случва в късните часове, а раздразнението е подкладено от няколко чашки високо октаново гориво със седем звезди. А на сутринта се срамува от написаното и бързо го трие.
Предишното виртуално избухване на изпълнителя на „Черно и бяло“ се дължеше на неуредени авторски права. Тогава той напомни на продуцентите на „Като две капки вода“, че са забравили да уредят авторските права на неговото парче, което бе изпълнено в имитаторското шоу от Стефан Илчев.
„Песента ми „Нямам нужда от много приятели“ си има авторски права! Текстът е на Рашко Стойков, а музиката моя, аранжиментът е на Борис Чакъров. Нима се забравя това“, напомня Георги Христов.
Новост във формата се оказа, че всеки понеделник менторите на участниците Етиен Леви, Жоро Низамов и Александра Енева ще имат възможността да дадат общо 10 точки на един от участниците, който се е справил най-добре с подготовката си./show.blitz.bg

Публикувана на
24 Февруари 2021 година