Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Луна спокойна за себе си, Бог бил нейната ваксина

Видяна: 12688 пъти

„Аз няма да се ваксинирам! Моята ваксина е Бог“, отсече пред "България Днес" Луна.
Ексцентричната изпълнителка, която отново даде ясен знак, че иска да гради президентска кариера, смята, че пандемията е наказание за човечеството. Тя е категорична, че хората са прекалили със забавленията и материалните облаги и определи ковид пандемията като урок.
"Хората не могат да се справят невежеството и пороците си! Пандемията е напомняне и това е някакъв друг вид наместване, което сега тепърва започва“, изразява предположението си Луна.
До момента тя не е изкарала Ковид-19, но се пази и спазва всички противоепидемични мерки. От години е крайно дисциплинирана в начина си на живот и хранене.
"Не ям месо, не пия алкохол,  изчистена съм на духовно ниво и е много важно да съм близо до природата“, това казва Луна като рецепта за здраве и добър живот. Тя подчертава, че не се храни всеки ден, а когато го прави, прибягва до чисти, природни храни. В момента тежи 50 кг и се чувства изключително добре. „Храната е ритуал. То не е да се натъпчеш и после да се оплакваш колко си преял“, категорична е адашката на луната./хотарена

Публикувана на
24 Февруари 2021 година