Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Секс символът Джан Яман ще става баща

Видяна: 27511 пъти

Нашумелият и в Италия турски хубавеляк, царят на сърцераздерателните сериали от югоизточната ни съседка, любимецът на милиони жени по света Джан Яман ще става баща. Майката на детето му пък ще бъде мокрият сън на италианците напоследък, адвокатката по образование и талантлива телевизионна водеща, русокосата и сексапилна сицилианка Дилета Леота.
А по сметката на пишещото братство из Апенините, двамата влюбени, за които напоследък само в Италия се изписаха не една и две вестникарски страници, били заченали бъдещата си рожба покрай новогодишните празници. Тоест в самото начало на тяхната пламенна връзка, много преди двамата да бъдат засечени от бдителни папараци и да привлекат ревностните погледи на обожаващите ги и жени, и мъже.
„Бомбата“ за бащинството на Джан Яман и бременоостта на Дилета Леота взриви в понеделник привечер звездата на телевизиите на фамилията Берлускони – популярната и прадизвикателно хубава дори на 63 години водеща Барбара Д’Урсо. Та пищната дама оповести новината по време на предаването си „Помериджо 5“, като се позова на популярен и добре информиран турски сайт. Нещо повече – Барбара се опита да прочете новината в оригинал, при това доста добре, а камерите показаха факсимилието на страницата със съобщението и после нейния превод. Поканените в студиото национални спецове по сърдечни проблеми започнаха оживена дискусия, в която преобладаваше учудването от светкавичното развитие според тях на любовта на Джан и Дилета. Заваляха безброй въпроси най-вече на зрителки, а „шрапнели“ от „бомбата“ на Барбара Д’Урсо започнаха да пръскат всевъзможни сайтове, радиостанции и телевизии.
Появиха се обаче и неверници, които започнаха да твърдят в ефир, че любовта между сина на имигранти от Косово в Истанбул и дъщерята на стопроцентови сицилианци била „скалъпена“ на маса от PR-агентите на двамата. Просто защото 32-годишният турски хубавеляк и надарената с приказни форми 29 годишна италианска мома в този момент се нуждаели от много фенска обич, за да си вдигнели акциите. Той като актьор не само в родината си, но и в Италия, а тя като основна водеща на набиращ скорост на Апенините и по света спортен канал. Като доказателство за твърденията си за режисирана връзка неверниците извадиха публикувани снимки на Джан и Дилета за размяната на подаръци на отминалия Свети Валентин. Ами на тях наистина направо прозира неумелото боравене с програмата фотошоп... /монитор

Публикувана на
24 Февруари 2021 година