Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Корнелия преметна най-вярното си куче

Видяна: 12810 пъти

Нова предизборна драма се разиграла на „Позитано” 20. Един от най-верните поддръжници на Корнелия Нинова – Светлана Шаренкова – се е скарала люто с лидерката на социалистите, довериха от партийната централа.
В ябълка на раздора между двете се превърнала изборната листа. Шаренкова очаквала и настоявала да е на сигурно избираемо място, но Нинова я преметнала - както направи и с много други преди нея.
Тази случка страшно много вбесила Шаренкова, която разчитала на спокойна кампания и гарантирано място в парламента. Тя искала да избегне всякакво напрежение, „за да не й се отключи отново болестта”, уточниха социалисти.
„Корнелия за пореден път сбърка, защото загуби и най-вярното си куче”, коментираха пред Lupa.bg соцактивисти.
Тяхната констатация не е никак преувеличена, защото именно Светлана Шаренкова защитаваше безрезервно всяка теза на Корнелия Нинова. И то в момент, когато срещу Нинова се беше изправило цялото социалистическо войнство. В отплата червената лидерка й беше обещала водаческо място в листите или поне сигурно място в София, а вместо това Шаренкова по всяка вероятност ще изпадне от всички класации.
„Двете ги обединяваше общото седесарско минало, а стана така, че ще ги раздели червеното настояще”, подмятат на „Позитано” 20./лупа
Сн.: БГНЕС

Публикувана на
23 Февруари 2021 година