Новина от категория България
Архив на публикациите

„Нямам пукната пара!“, проплака поставената под домашен арест бивша кметица

Видяна: 25681 пъти

Независимата кандидат-депутатка Десислава Иванчева, която бе засечена да кръстосва парковете и улиците, въпреки че е под домашен арест, се оправда, че ходела по болници и дори не изхвърляла боклука в кофата без решение на съда.
"Мили приятели, аз съм от хората, които уважават и спазват законите и институциите, за разлика от повечето ни политици, макар и те да са доказали, че не ги спазват, а обслужват мафиотските интереси.
Без разрешение от съда, не излизам да си изхвърля кофата за боклук до блока.
Снимките от вчера са от ходенето ми до болница. Това излизане е с разрешението на съда, разбира се!
Бих ви приложила и бележката от посещението ми във въпросното лечебно заведение, но има много лична информация за здравословното ми състояние, което не е добро. Както и друг път съм ви разказвала, здравето ми е силно влошено от нивата на хормона на стреса, които поддържам няколко години високи нива", написа Иванчева в своя защита във фейсбук.
Интересното е, че явно тя всеки ден ходи до болницата, защото днес фоторепорт пак я засече в свободен режим по пладне при това с мъжка компания.
Иначе бившата кметица на "Младост" разясни, че не се телепортирала до лечебното заведение, а ползвала градски транспорт, защото не можела да си позволи кола и горивото за нея.
"Очевидно не мога да работя и живеем с пенсията на майка ми. Налага се и да ходя пеша, за да сменя един транспорт с друг. Дори едно билетче отгоре гледам да спестя, като ходя пеш някакво разстояние", добави жално тя. /лупа

Публикувана на
23 Февруари 2021 година