Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Ядосате ли ги, става страшно

Видяна: 6344 пъти

Всички знаем, че има хора, които не умеят да контролират гнева си. Не само това – в повечето случаи те са способни да избухнат и от най-малкото нещо. Според астролозите обаче има точно три зодии, с чиито представители много трябва да внимавате. „Ядосате ли ги ще стане страшно“, предупреждават те.
Овен
Дори не се опитвайте да го убедите в своята правота, ако вече сте го ядосали. Овенът определено е най-невъздържаният знак на зодиака, тъй като неговата властваща планета е Марс. Овенът не знае как да намира компромиси и още повече да признае грешките си. Затова хората често се оттеглят преди неговата агресия да унищожи всичко и всеки наоколо.
Лъв
Лъвът рядко се забърква в схватките на „простосмъртните“, но ако някой се опита (макар и несъзнателно) да разклати трона му, битката е гарантирана.  В такива случаи Лъвът е отмъстителен и безкрайно отвратителен. Дори не можете да си представите мащаба на катастрофата, която той ще предизвика, ако само пресечете пътя му.
Стрелец
Стрелците имат много високо мнение за себе си и думата „компромис" не им е позната. Представителите на тази зодия имат силен темперамент, страстни са и не са много тактични. Ако се опитате да попречите на стрелец да направи това, което си е наумил, ще съсипете живота си, тъй като той ще излее целия си негатив върху вас. / jenata.blitz.bg

Публикувана на
23 Февруари 2021 година