Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да очакваме този вторник

Видяна: 17446 пъти

Овен
Ден за благотворителност. Подкрепете нечия амбиция или инициатива с пари или протекции. Кандидатствайте за субсидии и стипендии. Търсете и задгранично финансиране на проектите си и се рекламирайте по всички възможни начини. Вечерта отделете време за релакс, посетете център за разкрасяване. Ако не успеете отложете за утре сутрин, дори и да закъснеете за работа.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
До обед се включете в прояви на благотворителност и сами ще попаднете под обгрижващо и приятелско крило. Може да се издействат субсидии и стипендии. Кандидатствайте по спонсорски програми и може да получите нужното ви финансиране. Следобед се заемете със себе си, а ако не ви остане време планирайте за утре сутринта посещение при козметик и фризьор.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес с успех може да кандидатствате за странично финансиране на личните си проекти. Търсете спонсори за реализиране на идеите си, кооперирайте сили и възможности с проверени партньори и ще се измъкнете от кризата. Вечерта посетете център за релакс. Полезните вещества и мисли прекрасно се усвояват. Ако се появи проблем до утре на обед ще го разрешите. Действайте.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Поне до обед не се занимавайте с амбициозни начинания, не делете имот и не водете дела. Препоръчва се участие в благотворителни инициативи. Следобед чакайте предложения, от които може да произлезе нова работа или печеливша инвестиция. Облечете новия тоалет. Тази вечер по дрехите и визията ще ви посрещнат, а по ума ще ви изпратят. Постарайте се повече.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Заемете се с благотворителност, така ще привлечете погледите на тези, които могат да ви подкрепят и подадат ръка в труден момент. Всеки жест ще е от значение и ще определя насоките в бъдеще. До обед заменете амбицията със събеотдаденост, а следобед си подгонете интереса. В момента печелите доверени хора, защитници и съюзници за бъдещите битки. Не яжте груба храна.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Сутринта посветете на другите, на нуждите на децата и близките. Свършете и неотложната работа. От обед до утре на обед намерете време и за себе си, посетете център за разкрасяване или някой моден магазин. Постарайте се в утрешния ден да изглеждате магнетично. Ден на пръстена и колелото. Вървите към обвързване с качествени партньори. Невъзможното става възможно.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
До обед проучете възможностите за участие в спонсорски инициативи. Кандидатствайте за стипендии и финансиране по държавни поръчки и европейски проекти. Не се отчайвайте, ако усетите, че сте последни на опашката. До дни ситуацията може да се промени и последните да станат първи. От обед до утре на обед се погрижете повече за себе си и за външния си вид. Купете нов тоалет.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес може да спечелите финансиране или приятелска подкрепа за бъдещите си дейности. Направете едно добро дело и съдбата ще ви върне жеста. Препоръчва се участие в бартерни сделки, дори и с полуготова или бъдеща продукция. Така всички ще имат ползи. До утре на обед променете прическа и визия, постарайте се да изглеждате на ниво за срещите и преговорите, които ви предстоят.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
До обед се занимавайте активно с нуждите, отговорностите и делата на работното място. След това намерете време за своите нужди и интереси. Прекарайте няколко часа в приятна кампания или на релаксиращо и зареждащо място. Мислите ви ще текат гладко, може да намерите изход от тежък проблем. В следващите дни ще направите важна стабилизираща крачка към нова работа и връзка.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
До обед мислете повече за нуждите на другите, подкрепете инициативите на близките и децата. Следобед представете амбициозните си проекти на работното място. Конкуренцията е голяма, но до вечерта може да спечелите желаната подкрепа и съдействие. Време е да се върнат жестовете на внимание. Правете това, което усещате за правилно и което ви идва отвътре.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Водолей
Отнасяйте се сериозно към получените до обед предложения. Може да привечете спонсори и да намерите подходящата работа. От обед колелото на съдбата се завърта, сменят се посоки и позиции. Ще имате шанс да излезете на светло след дълъг период на лишения и изолация. Купете нов тоалет, посетете център за релакс, планирайте за утре следобед важни преговори и делови срещи.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
До обед работете повече за общото благо и придвижете задачите, които сте обещали или са важни за някой друг. Изпълнете дадените обещания и подайте ръка на някой в нужда. Следобед намерете време за себе си, позволете си релакс на приятно място и в приятна среда. В този ден тече програма за презареждане на батериите. В следващите два дни ви предстоят важни преговори.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
6
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
23 Февруари 2021 година