Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

"Бедни, бедни Трифонов! Да си беше останал при касетките!"

Видяна: 19154 пъти

Фотографът и продуцент Виктор Димчев попиля напъните на лидера на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов и хората му за голямата политика.
"Пътуващото шоу на Слави – няколко човека с тъмни дрехи и скучновати истории, дежурен гайдар, питка за почерпка, музика от популярни през 90-те чалга албуми, певачка с дежурен репертоар, бус с техника и туряне на знаменце по бакалийки и кръчми, брандирани като „клубове“", написа Димчев във Фейсбук по повод обиколките на хората на гологлавия шоумен из страната.
По думите му, във фазата след туризма, кебапчетата и пърформънсите, модерният облик на най-социологическия спасител от мнозината подобни изглеждал по този начин.
"Докато чакаме поредния мандатоносител на поредния спасител, играта на „тука има, тука няма“ ще продължава, а почтените ще са завити под скъсан чул, за да не личи колко изтъркано и пошло е всичко отдолу", отбелязва той.
"Бедни, бедни Трифонов! Да си беше останал при касетките!", пише в заключение Димчев.
Ето и пълния текст на коментара му:
Пътуващото шоу на Слави - няколко човека с тъмни дрехи и скучновати истории, дежурен гайдар, питка за почерпка, музика от популярни през 90-те чалга албуми, певачка с дежурен репертоар, бус с техника и туряне на знаменце по бакалийки и кръчми, брандирани като "клубове".
Във фазата след туризма, кебапчетата и пърформънсите, така изглежда модерния облик на най-социологическия спасител от мнозината подобни.
Докато чакаме поредния мандатоносител на поредния спасител, играта на "тука има, тука няма" ще продължава, а почтените ще са завити под скъсан чул, за да не личи колко изтъркано и пошло е всичко отдолу.
За да не е само в черни краски: препоръчвам на уважаемите "нови" политици да не почват изказванията си, както вчера в Неделино с "от два дена обикаляме Родопите и вече знаем как трудно живеете далеч от столицата".
Бедни, бедни Трифонов! Да си беше останал при касетките. /блиц

Публикувана на
22 Февруари 2021 година