Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Андреа в Истанбул за нов чифт гърди

Видяна: 19642 пъти

С нов чифт гърди се сдоби Андреа. Певицата, която упорито кри какво точно й се случва в Истанбул, призна: „Да си доктор не е само да бъдеш професионалист, но и да си чудесен като човек. Късметлийка съм, че имах възможността да се срещна с д-р Онур и да бъда под неговата грижа. Благодарение на него се чувствам в безопасност", написа Андреа и пусна снимка от клиниката.
Твърди, че се е доверила на един от най-добрите хирурзи, специалист в уголемяването на гърди. Тя отдавна има проблеми с имплантите си, които трябваше да подмени още преди години. Бюстът й беше увиснал и имаше нужда от повдигане и смяна на имплантите с нови и по-добри.
Турчинът е отговорен за гърдите и на редица българки, като сред последните му изваяни бюстове е този на Моника Валериева. Плеймейтката е много близка приятелка с Андреа и именно тя я насочила към истанбулската клиника.
„Процедурата мина много добре и се чувствам отлично", споделя бившата половинка на Кубрат Пулев. В последните години често отнасяше критика от феновете си заради визията й, което пък я принуждаваше да използва програми за обработка на снимките, които споделя в мрежата.
Колко кубика е натикала този път в пазвата си, певицата така й не разкрива. В следващите няколко седмици ще остане в Истанбул и ще ходи на контролни прегледи. „Нищо лошо не ми се е случило, добре съм!", отговори Андреа пред „България Днес“.

Публикувана на
22 Февруари 2021 година