Новина от категория България
Архив на публикациите

Млад програмист се самоуби

Видяна: 29646 пъти

Трагедия в уважавано дупнишко семейство, самоуби се 27-годишният син на бившата директорка на някогашния Хлебозавод в Дупница Валенина Стоименова и адвокат Георги Стоименов, съобщава struma.bg.
Младият мъж е открит от майка си окървавен в апартамент в центъра на Дупница, собственост на семейството. Стоимен Стоименов си е прерязал вените на ръцете, леглото, върху което е лежал, било подгизнало от кръв.
На място са пристигнали лекар от Спешен център и криминалисти от РУ – Дупница, които констатирали смъртта му. При първоначалния оглед не е открито предсмъртно писмо. Криминалисти не са установили следи от насилие. Тялото на Ст. Стоименов е транспортирано за аутопсия в кюстендилската болница.
Близки до семейството коментираха, че младият мъж бил възпитан, с нищо не давал индикации, че е решил да сложи край на живота си.
Работил е като програмист. Наскоро се е завърнал от Англия, където е работил по професията си. Майка му Валентина Стоименова беше кандидат за кмет от СДС през 1997 г. Тогава тя е била част от ръководството на партията в Дупница. /лупа

Публикувана на
22 Февруари 2021 година