Новина от категория България
Архив на публикациите

Жените пощуряха по варненски пожарникари

Видяна: 13054 пъти

Варненски пожарникари се снимаха предизвикателно за календар в името на благотворителна кауза. Кампанията цели да се подпомогнат децата на служителите на МВР, които са загинали или тежко пострадали при изпълнение на служебните си задължения.
Шестимата смели мъже позират пред обектива с лека нотка еротика. За всеки два месеца от годината има отделен герой. Отпечатани са 600 календара, като интересът към тях е много голям, особено от дамите.
Събраните до момента средства са около 7 хиляди лева. За юли и август позира Николай Михайлов. Младият пожарникар приема с вълнение ролята си на модел и се снима предизвикателно заради добрата кауза, предаде Bulgaria ON AIR.
"Доста трудни кадри, доста часове работа, съответно различни пози, общо взето от сутринта до късните часове на следобед", разказа Николай Михайлов.
Догодина пожарникарите смятат отново да застанат пред фотообектива. Тогава огнеборците ще се снимат със спасени от тях животни.
"Да, с удоволствие ще участваме, смятаме да направим по-рано подготовка, да изберем кадрите и се надяваме да подобрим качеството на календара за 2022 година", казаха пожарникарите.
Календарът се подарява на всеки, който направи дарение за кампанията "С обич за децата, в памет на бащите герои".

Публикувана на
22 Февруари 2021 година