Новина от категория България
Архив на публикациите

С Емо Чолаков изпитанията ще са трудни, но с награди, наказанията - сурови

Видяна: 22997 пъти

С много комични ситуации и изненади стартира любовното приключение „Един за друг“ по NOVA. Още в първия епизод двойките разбраха, че в новия сезон на предаването всичко е по две - изпитанията ще са по-трудни, поощренията - по-големи, а наказанията – по-сурови.

Накрая на епизода обаче Емо Чолаков хвърли истинска бомба в ефир, като обяви, че този сезон всичко ще е по две и още утре нови 6 двойки също ще се включат в надпреварата.
Вече влезлите участници в състезанието обаче не знаят нищо за това, както и тези, които тепърва ще прекрачат старта на предаването.
Участниците бяха изправени пред предизвикателство, което ги накара да разберат истинското значение на израза “сляпо доверие”.
Мъжете имаха за задача да преминат безаварийно през трасе с препятствия и да паркират със затворени очи за възможно най-кратко време, навигирани от половинките си.
На дамите пък се падна сложната задача да шофират „на сляпо“ като в истински екшън, следвайки камион и опитвайки се да избегнат варелите по пътя си.
Предизвикателството предизвика много смях и искрени емоции, а зрителите успяха да се запознаят с новите участници в най-романтичното предаване.
Първи в се впуснаха Зорница и Валентин, описващи себе си като „шумните“ от Шумен. Двамата са семейство от седем години и отглеждат заедно трите си деца – две от предишните им бракове и едно общо. Любовта между двамата е бърза и изпепеляваща – на първата седмица от запознанството си, двамата живеят заедно, на втория месец вече очакват дъщеря си, а на петия месец стартират собствен бизнес.
Денислава и Даниел от София са заедно от една година, а от осем месеца живеят заедно. Запознанството им обаче варира откакто двамата са младежи в седми клас, а всичко започва на ескалатор в мола. Денислава прекарва десет години от живота си в САЩ, но съдбата я връща обратно в България, в прегръдките на Даниел.
Следващи в изпитанието се впуснаха Ралица и Жельо, които пристигат за предаването с немска точност от Манхайм. Двамата са двойка от цели 17 години, а последните седем от тях живеят в Германия заедно с 5-годишния им син. В идилия и хармония преминават дните на щастливото семейство, но началото на връзката им е изпълнено с препятствия. Разликата във възрастта на следващата двойка е 14 години в полза на нежната половинка.
Милена и Иван-Асен живеят в София и работят в сферата на медицината.
Именно работата става повод да се запознаят и да прекратят предишните си връзки, за да градят общо бъдеще. Двамата са истинско доказателство, че за любовта няма граници.
Яница и Момчил от Силистра са заедно от три години, а официално стават семейство през лятото. Той решава да се прибере в родния си град от София, за да бъдат заедно. Емоциите са водещи във връзката им, но въпреки всичко двойката винаги намира път един към друг.
Валя и Детелин стават семейство през далечната 1986 година в Ловеч. И до днес двамата успяват да съхранят любовта и уважението си един към друг, а отношенията им са запазили същата си сила като преди 35 години. Двойката с най-много опит в предаването се радва на внук, а синът им Георги заедно със съпругата си Мариета са участници в първия сезон на „Един за друг“.
Тяна и Иво се влюбват преди 18 години и отглеждат с много любов трите си деца. Двамата се запознават в училище и макар да признават, че любовта им не е била от пръв поглед, днес двамата споделят, че всеки ден се влюбват отново един в друг.
Въпреки трудностите, през които са преминали, за тях семейството е най-важно.
В неделя пък още 6 двойки ще се включат в надпреварата.блиц

Публикувана на
21 Февруари 2021 година