Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво трябва да правим тази неделя

Видяна: 14335 пъти

Овен
Ден за активен отдих кой както го разбира. До обед отделете време за спорт или за дейности свързани с ремонтите и благоустройството на дома и офиса. Увеличете натоварването, ще ви е от полза. От обед до утре на обед посетете близки и приятели в нужда. Навлизаме в деня на сърцето. Един мил жест на внимание ще вдигне болните от леглото и ще направи здравите щастливи.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Един от успешните ви дни за месеца. Меркурий тръгва директно и отпушва деловата активност. Побързайте, поставете условията си на тези, които се опитват да ви използват. Не се претоварвайте със задачите на чужд терен. Свършете нужното за дома и офиса. Важно е да накарате да свършат работа тези, за които отговаряте, които обучавате и които зависят от вас.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Вашата управляваща планета Меркурий тръгва в директна посока. Време е да помислите за старт на нови делови и бизнес инициативи, за нова работа и за проучване на нови места и терени, на които да се внедрите и да започнете новата си дейност. Не е все едно на каква база ще стъпите и накъде ще насочите ума, амбициите и желанията. Днес и утре и завладявате нови позиции.
5
Работа
6
Пари
6
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Още със ставането си представете ярко и с подробности какво ще правите в този ден и какво ще предприемете занапред. Важно е да се оформи в съзнанието ви тази линия на поведение, която ще следвате и която ще обезпечава бъдещите ви проекти в личен и професионален план. В този ден се осветява пътя напред и ясно се вижда посоката, която трябва да следваме. Зареждате се енергийно.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Меркурий вече върви в директна посока. Огледайте се, направете посещения на обекти и места, на които възнамерявате да се внедрите, да работите или да се ангажирате с нещо важно за деловите ви и лични връзки. В момента е от особено значение на каква база ще стъпиш, с кого ще установиш контакт и ще се разбереш за бъдещите инициативи. Водете преговори.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден на фонтана, на енергиите, които ни зареждат и позволяват да се изправим, да си поискаме своето и да си потърсим правата. Вашата управляваща планета Меркурий тръгва в директна посока. Отпушват се преговорите, бизнесът се съживява. Утре може да направите силен ход. Печелят добре информираните и хората с тайни източници на сила. Подгответе се за действие.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Постарайте се да стъпите на стабилна основа, да си осигурите подкрепата на близки и приятели, да разпределите ролите и отговорностите. От днес тръгващият в директна посока Меркурий дава старт на търговската инициатива. Един се връща към стария бизнес, а друг вече е решен да тръгне в нова посока. Ситуацията коренно е променена, мислете в перспектива и не оставайте на губеща позиция.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Ден на съзиданието и градежа. От първостепенно значение е да заемете стабилна позиция и база, която ще позволи да направите важни крачки в следващите три дни. Не отлагайте нужните огледи, тествайте машините, с които ще работите, закарайте колата на ремонт и не оставайте някой друг да ви върши работата. Може да намерите и тайни източници на сила и ресурси.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Ден на фонтана от преливаща енергия помагаща ни да се сдобием с професионална, лична или духовна самостоятелност. Меркурий тръгва директно и позволява от утре да се стартират новите делови проекти, да се започне нова дейност и да се осъществят полезни за бъдещето ни връзки. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес всеки трябва да бъде близо до своя източник на сила. Ден на фонтана от преливаща енергия. Тръгващият в директна посока Меркурий активизира стремежи и усилия, насочва амбициите ни в посока на стари и нови начинания и активизира желанието да се състезаваме със себе си и с другите. Не стойте безучастни, особено ако усещате, че някой може да ви отнеме някои екстри.
6
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Денят възражда заспали амбиции и страсти, поставя нови условия пред личните ни и професионални връзки. Свикайте семейния съвет и вземете важните решения за бъдещето. На първо време уредете базата, на която ще се развивате. Планирайте за следващите дни преговори с партньори и работодатели. Енергията ви блика като фонтан и чувствата трудно се контролират.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Насочете усилията си към обезпечаване и подсигуряване нуждите на дома и близките. Меркурий тръгна в директна посока, бизнесът се пренастройва за нови начинания от утре. Този ден залага нови надежди, активизира планове и интереси. Водете преговори с тези, с които още утре ще започнете нещо ново като личен или делови ангажимент. Край с изчакването.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
21 Февруари 2021 година