Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Снимка показва пришълец от друг век

Видяна: 7564 пъти

Потребител на Reddit направи снимка на приятелите си, но когато я погледна повторно, забеляза странния силует на отдавна мъртъв войник.
Както се оказа, на кадрите имало неканен гост, когото никой дори не забелязал. За да повярва в това, човек трябва също да вярва, че има живот след смъртта.
Потребителят Europe_Is_My_Nation бил шокиран, когато погледнал снимките, направени малко по-рано. Той казва, че през 2015 г. САЩ празнували Деня на независимостта с приятелите си сред природата. На една от снимките на заден план може да се види непознат, който много прилича на войник. В ръцете му се вижда и мускет. В същото време приятелите на потребителя седят тихо на преден план и дори не подозират, че в този момент те не са сами.
Europe_Is_My_Nation казва, че празнували в източен Кентъки. Неведнъж е чувал, че това място е гробище на войници, загинали по време на Гражданската война.
Заслужава да се отбележи, че снимката привлече интереса на много потребители, но все пак имаше и такива, които я смятаха за фалшива, за което се съобщава в множество коментари под публикацията. /блиц

Публикувана на
21 Февруари 2021 година