Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Психар заплашва със смърт Били Айлиш

Видяна: 18239 пъти

Фен заплашва певицата Били Айлиш с разправа, съобщи сайтът за новини от шоубизнеса TMZ, позовавайки се на източник от правозащитните органи. 19-годишната изпълнителка се е обърнала към полицията в Лос Анджелис, за да издейства съдебна забрана преследвачът й да се доближава до нея.
В своя иск младата попзвезда заявява, че сталкерът се е разположил през улицата пред дома й и живее там от лятото на миналата година, като непрекъснато я следи.
Мъжът, подписващ се като Джон Хърли, редовно й пращал писма със заплахи, че скоро ще умре. „Ти трябва да ми дадеш кръвта си и тогава аз ще те защитя от Ада. Идват земетресения и ти ще умреш, ако не го направиш“, пише вманиаченият фен в едно от посланията си. В публикацията се отбелязва, че това съвсем не е единствената заплаха по адрес на Айлиш. Порталът TMZ твърди, че искът на певицата е удовлетворен от съда. Сталкерът щял да бъде арестуван от полицията, ако още веднъж се осмели да причаква звездата пред дома й.
Тези дни Били Айлиш се оплака и от друг проблем: преди време здравето й се влошило от приема на хапчета за отслабване. Поради тази причина певицата трябвало да премине през дълг курс за рехабилитация. /монитор

Публикувана на
20 Февруари 2021 година