Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме тази събота

Видяна: 14579 пъти

Овен
Днес до обед се настройте на самозащита от агресивната чернота наоколо. Не вдигайте телефона на тези, които винаги ви досаждат. Може да бъдете изкушени и вкарани в неприятни зависимости и игри на дребно. Избягвайте скандалите и разправиите. От обед до утре на обед задвижете базисните проекти. Преместете се, напуснете местата, където не се чувствате добре.
5
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
До обед не се намесвайте в чуждия живот, не давайте непоискани съвети и следете знаците на съдбата. Прекалената ви емоционална реакция ще донесе проблеми и ще ви вкара в излишни разходи. Следобед навлизате в обезпечаващ семейството и дейностите ви период. Включва се каналът на кармичната родова памет. Заемете се с имотни дела, с ремонтите и поправките у дома.
4
Работа
5
Пари
6
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Близнаци
В този ден бъдете скромни и отдадени. Ще ви се даде толкова, колкото ви е нужно. Не се разпилявайте в прекалени емоции и претенции. Концентрирайте се над важните дела за довършване. Преместете се, съберете си багажа от места и позиции, които вече не ви носят доходи и лично удовлетворение или стопират развитието ви. Спазвайте традициите, новото ще дойде утре.
6
Работа
5
Пари
4
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Рак
Не бързайте, контролирайте емоциите и до обед не взимайте важни решения. В този ден трябва да се спазват традициите. Окопайте се на завладените до момента позиции. Някой намира и тайни източници на сила. Ден на фонтана от преливаща енергия. Работете самостоятелно и на свой терен. Нищо да не се разрушава, мислете за предстоящия градеж. От утре започнете ремонти.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Днес може да се забъркате в неравностойни отношения. Не се обвързвайте с дейности в сивата икономика. От утре ще се отворят нови възможности за лична и професионална инициатива. Това, което ви изглежда невъзможно в момента, до няколко дни ще потръгне. Не позволявайте да ви изкушават с примамливи предложения. От обед вече излизате на светло.
6
Работа
6
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Дева
Денят е рисков повече за родените в първата декада. Избягвайте работа и дейности в сивата икономика, независимо колко може да спечелите. Вероятно е да оберете негативите и да платите за нечии екстри или грешки. Нищо ново да не се започва. Не си позволявайте пикове в чувствата и емоционалното състояние. Водете принципна политика и простете на някой, който ви е обидил.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Везни
Прочистете мислите. Днешният ден изисква да се смирим и да простим. Уточнете отношенията си и от утре започнете на чисто. Време е за преместване на ново място и за старт на нова дейност по възможност на свой терен. До вечерта вече трябва да знаете с кого и с какво ще се разделите и накъде ще тръгнете от утре. Ако усещате притискане в гърдите, това е знак, че ви липсва духовна храна.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Ден на прилепа, всичко ще се прави на тъмно и ще остава скрито от очите на публиката. Тази вечер бизнесът се подготвя да излезе на светло от утре, когато Меркурий ще тръгне в директна посока. Днес може да станете обект на машинации и измами, но и да измамите някого. Не се ловете на бас и не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Отнасяйте се много внимателно към новите идеи.
6
Работа
5
Пари
6
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес влизате в конфликт с родители и деца. Слънце и Луна ви гледат в нехармонични аспекти. Не настоявайте на своето, може би бъркате в преценката. Проявете повече гъвкавост и дипломатичност. Не бързайте с новите задачи. Днес е полезно да се върнем към традиционното и изпитаното, към старите източници на сила, подкрепа и ресурс. Защитете семейните интереси.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес едната ръка не знае какво прави другата. От една страна правите опит да задържите статуквото на отношенията, а от друга вече сте решили да тръгнете към нови партньорства. Една лъжа ще ви излезе солено, по добре замълчете вместо да правите прибързани изявления. Денят е добър за преместване на ново място, за работа със земята, за покупка на животни и инвентар.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Водолей
До обед трудно се справяте със задачите, напрегнати сте и трудно сдържате емоциите. Следобед духовете се успокояват и теренът на връзките се разчиства. Вземете важно решение за бъдещето. Този ден бележи края на едно неприятно очакване и изчакване. От утре заставаме на старта. Гответе се за активни мероприятия, които ще променят работата и начина ви на живот.
5
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Всичко предложено днес ще съдържа някаква уловка и желание за използване. Не приемайте на гола вяра чуждите идеи и не започвайте нищо важно за бъдещето си. Не влизайте в спорове. Не е нужно нищо да доказвате или да отстоявате мнението си на всяка цена. Нека всеки сам направи своя избор. Може да получите неприятна вест или отказ, което ще промени плановете ви още утре.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
6
Късмет
6
Здраве монитор

Публикувана на
20 Февруари 2021 година