Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Любовното мото на всяка зодия

Видяна: 10736 пъти

Как разбират любовта различните зодии и на какво трябва да се научат, за да бъдат щастливи в една връзка. Отговорът на този въпрос може да се крие само в едно нещо – мотото на всяка една зодия относно любовта. А ето и какъв девиз спазват зодиите в любовта:
Овен – Той трябва първо да научи, че любовта е доверие. Овенът е воден от девиза си „Аз съм“ и първо мисли какво той ще получи в една връзка, а след това какво може да даде.
Телец – Неговият девиз в любовта е „Аз притежавам“, това си е мое и на никого другиго. Той трябва да се научи на търпение, а от него могат да се научат на великодушие.
Близнаци – Тяхното мото е „Аз първо мисля“. Те знаят, че любовта е преди всичко осъзнато чувство, което се опитват да контролират. Трябва да успеят да запазят любовта си такава, каквато е, без да искат да я променят.
Рак - „Аз чувствам“ е тяхното мото. Те искат да усетят любовта с всичките си сетива. Предани са, но трябва да се научат да дават повече свобода на другия.
Лъв – Трябва да се научат, че любовта може да означава смирение. Гордият лъв сякаш крещи „Аз знам как да получа любов!“ Нека се научи и да я задържа дълго.
Дева – Тяхното мото е „Аз мога да изчакам, за да получа най-доброто.“ Девата анализира прекалено всеки детайл. Трябва да се научи да не е толкова предпазлива.
Везни – Те знаят как да направят любовта хармонична. Търсят сигурност и равнопоставеност. Нека се научат да прощават.
Скорпион – Той казва „Аз желая и ще получа“, действа бързо, но трябва да се научи на повече търпение. Трябва да даде свобода на другия да направи своя избор. Ако се влюби истински, Скорпионът се отдава изцяло.
Стрелец – Той трябва да се научи да бъде честен.Стрелецът сякаш обича в движение. Трябва да се научи и да се спира. Той обича под мотото „Не поглеждам назад.“
Водолей – Той умее да притежава другия, да се слива с него. Често учи другите. Водолеят трябва да разчита на интуицията си в любовта.
Риби – Трябва да се научат да бъдат щастливи, когато обичат. Те често приемат любовта за необходимото зло. Когато обичат, не се откриват изцяло. Техният девиз е „Аз вярвам.“ монитор

Публикувана на
19 Февруари 2021 година