Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Три инсулта и инфаркт прекара Деми Ловато

Видяна: 19398 пъти

Три инсулта и инфаркт получила американската певица Деми Ловато, след като през 2018 г. взе свръхдоза наркотични вещества и бе хоспитализирана по спешност.
"Получих мозъчно увреждане и все още усещам последствията от това", признава изпълнителката на Anyone в дебютния трейлър към новия си документален филм, озаглавен "Да танцуваш с дявола". Продукцията ще направи премиерата си в края на следващия месец. А в нея Ловато ще говори искрено и лично за здравословните си проблеми, които развила заради забранените субстанциите. "Лекарите казаха, че съм имала още 10 минути живот", спомня си още звездата, която признава, че се чувства като котка, но вече е достигнала до деветия си живот.
След инцидента от преди повече от две години, певицата признава, че не шофира. А до това се стигнало заради слепите петна, които се появили вследствие на случката. "Беше ми трудно дори да чета", откровена е още Ловато, за която "Да танцуваш с дявола" няма да е първи документален филм, посветен на зависимостите й. /монитор

Публикувана на
19 Февруари 2021 година