Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои този четвъртък е ден на Феникса

Видяна: 16165 пъти

Овен
С навлизането на Слънцето в знака на Рибите вие навлизате в сатурнова дупка. Пожелайте си нещо, но знайте, че ще се сбъднат само благите пожелания. Ако сутринта счупите нещо е лош знак. Добре е да се обадите на тези, с които отношенията ви напоследък са обтегнати. Ден за помирение, за прошка и презареждане на връзките. Подарявайте на любимите цветя в саксия, а не отрязани.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
От днес Слънцето ви облъчва в хармоничен аспект от знака на Рибите. Ще осъществите успешни връзки и преговори. До обед напредвате бавно с конфликти и разправии, но следобед поне един проблем ще се разреши, ще се успокоите, а това ще даде възможност на ума ви да избистри нещата и да вземе правилното решение. Денят е добър за лечения, пътувания и командировки.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Не засягайте болни теми и ще си спестите неприятностите. От този ден Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рибите. Ще се наложи да се отказвате от някои амбициозни проекти и начинания. В живота ви ще се появи дразнител, който може да провокира конфликти с партньори или старото ви заболяване. Стопете дистанциите с проверените във времето хора.
5
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
От днес Слънцето ще ви гледа в брилянтен и стимулиращ аспект от знака на Рибите. Чакайте пари и постъпления. От обед навлизаме в период на размразяване на отношения. Дава се прошка, търсят се начини за помирение, за подновяване на лични и делови връзки. Оставете в миналото негативното, гледайте само напред. Ще се намери лек и решение за всяка болка и проблем.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Утрото е провокативно. Туширайте скандалите в зародиш. Към обед ще трябва да се извинявате и да топите ледовете, да се съгласявате с чуждо мнение и да изпълнявате желания, за да си осигурите мир и любов. Влизате в преразход на сили, чувства и пари. От нечии думи много ще ви заболи. Претенциите на близки и приятели се увеличават. Никой не пита за вашите нужди.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
От днес Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Рибите. Хора с власт и изграден авторитет ще се намесват в работата ви, ще коригират задълженията и правата ви и ще редактират казаното и направено от вас. Ще водите тежки битки, но ще постигнете и сладки победи. Сега е момент да привлечете стари приятели, съюзници и съдружници в общата битка с конкуренцията.
5
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Не бързайте с важните начинания. От обед ще навлезете в благоприятен за връзките и действията ви период. Ще получите предложения и ще имате възможност за избор с кого и къде да се видите. До утре сутрин с лекота се стопяват дистанции и се сключва така нужното и за двете страни примирие. Ден на Феникса. Възкръсва от папелта и една любов, която прибързано сте загърбили.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес хапете и жилите наред, но и вас ще захапят. Сутринта може да си изпуснете нервите, да кажете и направите нещо, за което да съжалявате. Следобед ще се опитвате да стопите ледовете и да се извините, но трудно ще ви се получи. Контролирайте се максимално, за да не отблъснете хора, които ви обичат и ценят. По-трудно ще бъде за родените във втората декада, ако не се смирят.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Денят е благоприятен за подновяване на контакти, за среща с хора от миналото ви, с които прибързано сте се разделили или животът ви е насочил в различни посоки. Лесно ще преодолеете отчуждението. Простете си и прекъснете семейни вражди. Ден на феникса. Време е да съживите стопиран бизнес или съвместна делова инициатива. Включват се в действие енергии на фино ниво.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Денят започва с провокация, която ще ви амбицира. До вечерта изкачвате планини от храброст, показвате на какво сте способни и какво може да дадете на партньорите си. До вечерта излизате от период на изолация и в любовните връзки. Време е за прошка, за горещи признания и обещания. Ден на вербалната магия, която сбъдва желания, стига да знаете как да ги изкажете.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
В 10ч. 45 мин. по Гринуич Слънцето навлиза във Водолей. Не бързайте с преговорите. От обед ще имате шанс да представите в по-добър вид всяко намерение и делово предложение. Трудно ще се пазарите и още по трудно ще удовлетворявате исканията си. Не рискувайте излишно. Вероятно е да работите повече от тези, с които влизате в комбина, а да получите значително по-малко от тях.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес за грешка ще има и прошка. Направете първата стъпка към хората, които прибързано сте дистанцирали и отблъснали по един или друг начин. Ден на Феникса. Лесно се възобновяват стопирани отношения, рестартират се съвместни дейности, върви се към освобождаване от страхове и врагове. Не нарушавайте закони и предписания. В този ден може да се намерят и лекарства за тежка болест.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
6
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
18 Февруари 2021 година