Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои тази сряда счупеното е на лош късмет

Видяна: 17507 пъти

Овен
Важното свършете в първите два часа на работното време. След това попадате на неприятен дразнител и в ситуация, която ще ви извади от равновесие. Ще спечелят тези, които карат другите да се червят и потят, да губят самообладание и самоконтрол. Не избързвайте с реакциите, изслушайте всичко, размислете и тогава дайте своя отговор. Днес печелят хората с дар слово.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Важното свършете в първите часове на работното време. След това ще влезете в разправии и служебни търкания, които ще ви изнервят. Внимавайте какво си пожелавате, особено в момент на афект. Днес провидението приема заявките ни за бъдещите отношения и намерения. Счупеното е лош знак. Родените в първата декада ще изживеят стресови моменти.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Проведените разговори в първите часове на работното време ще са ползотворни. След това във всеки контакт и разговор ще има спорове, рискови моменти и разправии. Важното е да запазите в тайна водените преговори, дори и от потенциалните си партньори и съдружници. Нищо съществено да не се афишира предварително. Още утре може да ви потърсят отговорност, ако се похвалите с нещо.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
За родените в първата декада денят носи изпитания. Проверете по различни канали всичко, което ви казват и предлагат. Направете повторни тестове и диагностики. Ден на вербалната магия. Внимавайте какво си пожелавате, какво казвате и какво обещавате. Пожеланото ще се сбъдне. Ако мислите за някого, непременно му се обадете. Не унищожавайте писма, бележки и квитанции.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
В следващите три дни Луна и Уран от Телец заедно с 5 планети от Водолей ще сключват тежки аспекти със Слънцето ви. Най-важният съвет е да не играете хазартно и да не задлъжнявате по никакъв повод. Днес може да замените кон за кокошка, подведени от нещо лъскаво или от бляскави обещания. Не влизайте в спорове, в които ще кажете нещо, за което ще съжалявате.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес късметът ще работи с предимство за родените в първата декада. Може да се оваканти чаканата от вас ниша. Някой отпада от играта и това ви дава предимства. Реагирайте на момента, не губете време, ковете желязото докато е горещо. Проведете разговори с преките си шефове, подайте заявления, извадете документи. Изчакването ще налива вода в мелницата на конкуренцията.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
С напредването на деня лагерите се оформят, а това налага да направите избор на чия страна сте и кого ще подкрепите. Лесно може да бъдете въвлечени в разправии и конфликти у дома или на работното място. Ден на вербалната магия. Накриво казаната дума ще запали пожари, а благата може да излекува проблема. Пожелайте си нещо тази вечер.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Един рисков, разболяващ и ограничаващ възможностите ви ден. В по-неблагоприятна позиция са родените в първата декада. Родителите изискват невъзможното, а децата не се съобразяват с наставленията ви. Не взимайте и не давайте заем. По незначителни поводи ще пламват скандали и на работното ви място. Лесно може да попаднете в заложените от конкуренцията капани. Внимавайте.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Денят е рисков и провокативен. Не влизайте в спорове и не смесвайте личния живот с професионалните задължения. Каквото се обърка, трудно ще се оправи. Не взимайте и не давайте заеми. Спазвайте правилата и разпорежданията на пътя. Не се движете с неизправна кола. Намерете тихо и спокойно място и си пожелайте нещо. Този ден сбъдва само благите пожелания.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Родените в първата декада ще спечелят от глупостта и немарливостта на околните. Ще бъдете свидетели на конфликт и скандал, който ще ви даде отдавна търсената информация. Задействайте се веднага, ако искате да спечелите в бъдеще. Може лесно да убедите някой да ви съдейства. Шефовете ще бъдат благосклонни към вашите предложения и ще ги финансират, ако докажете, че са печеливши.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Родените в първата декада са на път да объркат личните си финанси. Внимавайте със заемите и не играйте хазартно. Може да бъдете провокирани към ненужно споделяне, което ще даде козове в ръцете на конкуренцията. В желанието да се повалите, ще си навредите и може да вкарате близките си в неприятности. Ден на вербалната магия, внимавайте в приказките.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Ден на емоционални провокации. Най-добре е да замълчите, вместо да кажете нещо не на място, с което още повече да провокирате ситуацията и нечия агресия. Счупен домашен съд е лош знак. Тази вечер или утре след събуждане си пожелайте нещо. Желателно е в този ден да изживеете някакво приключение, но при минимален риск. Не обсъждайте чуждия живот особено с непознати.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
17 Февруари 2021 година