Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какъв ден е този вторник

Видяна: 19581 пъти

Овен
Ден за преговори с роднини, които са далече. Може да се вземе решение за имотни и наследствени делби или да се реши кой къде ще живее и какво ще ползва. Добре е да си търсите работа в чуждестранна фирма или да подновите прекратени в миналото договори. Може да откриете и нова професионална ниша. Рекламирайте се, не се ограничавайте в строги искания и рамки.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден за преговори с чужбина и за кандидатстване за работа в чуждестранна фирма. Подайте нужните документи, представете нагледно и предмета на дейност, за който търсите одобрение, съдействие и финансиране. Днес ще получите някакво откровение за бъдещото. Везните ще натежат в една от посоките, които ви привличат. Подгответе се за старт на нов проект след 21-и.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Не се занимавайте с дреболии и не издребнявайте в претенциите. В този ден се преследват далечни и глобални цели, търсят се приятелства и връзки с чужбина, активизират се междудържавните отношения и се водят преговори, които ще позволят разхлабване на ограничителните мерки. Преговаряйте с клиенти и партньори от чужбина. Търсете и работа в чуждестранна фирма.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Ден на откровение за бъдещето. Символ на деня е щъркел, излизащ от облак. Взимате решения, позволяващи да излезете от кризисния период. Ще се случат събития, които ще променят отношения и нужди и ще ви поставят в по-изгодно положение. Гледайте да не задлъжнявате по никакъв повод. Водете преговори с близки и роднини в чужбина.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Препоръчват се преговори и делови връзки с фирми и клиенти от чужбина. Обадете се и на близките, които са далече. Разстоянията лесно се преодоляват, различията също. Ще имате предимства при пътувания и получаване на колетни пратки. Ще се случват събития, които ще ви помогнат да разберете нивото на връзката си с някого. Вечерта носи болезнено изтрезняване.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес може да получите отговор и оферта на предложения, които сте направили преди време. Може да ви се обадят и от чужбина. Ще спечелят тези, които действат със замах и отстояват до край правата и личната си позиция. Защитете парите си и правото си на труд. Който се притеснява и извинява нищо няма да получи. От утре навлизате в силен тридневен период, настъпете педала.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Ден за уединение и смирение. Не се оплаквайте от живота, а се помолете ситуацията да не ескалира. Днес може да откриете истинския смисъл на една своя връзка. По странични пътища получавате информация, която изяснява нещата. Време е да вземете решението, което сте отлагали. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор, така че внимавайте.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ако днес вземете решение за заминаване в чужбина или заминете, дълго може да останете там. Възползвайте се от всеки временен коридор или възможност, която няма да трае дълго. Доверете се на интуицията. Приемайте нещата такива каквито са и не желайте друго. Ще почувствате остро какво се случва с близък, който е далече. Намерете решение на въпроса кой да замине и кой да остане.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес пред вас се отварят врати към чужбина и независимо кризата може да напреднете в преговорите за работа, за пътувания и доставки. Кандидатствайте по спонсорски програми. Защитете и интересите на колегите, с които работите. Сами няма да се справите. Денят изисква колективни действия и съвместни инициативи в посока към важната за оцеляването на общия ви бизнес цел.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
Съветът на деня е да мислите и действате с по-далечна перспектива и да направите опит за връзка с приятели или фирми от чужбина. Разширете деловите си връзки и отношения, рекламирайте се, изпратете и разгледайте различни мостри. Този ден дава шанс за работа в чужбина. Кандидатствайте за субсидии по европейски проекти, преговаряйте с чуждестранни инвеститори.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Ако мислите за някого той непременно ще ви се обади. Ден за пророчества и предаване на мисли на разстояние. Чакайте и обаждане с предложения от чужбина. Личното ви хоби ще донесе доходи, а и пряката ви дейност се активизира и привлича клиенти. Ще си простите взаимно и миналите прегрешения, отношенията ви се нормализират. Ден за пътуване, командировки и преместване.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес се стимулират и развихрят с пълна сила телепатичните контакти. Ще почувствате ясно, че нещо важно се случва с близките ви, дори и да са далече. Чакайте и обаждания от чужбина. Влюбените се намират и се усещат взаимно в стремежи и желания. Поне един товар се смъква от плещите ви. Някой вече взима решение за заминаване в чужбина, а друг планира да се върне.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
16 Февруари 2021 година