Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 21167 пъти

Овен
Днес и утре Луната е във вашия знак. Не избързвайте, контролирайте емоциите и не действайте първосигнално. Време е да подновите преговори и стари договори при по-изгодни за всички условия. Подайте си ръка и рестартирайте съвместна работа с доказани в миналото партньори. Не лъжете, в този ден ще спечелят хората на принципната и отговорна политика.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес прекрасно се усвояват нови знания и идеи. Действайте активно, уредете си срещи с бъдещи и настоящи партньори и планирайте предстоящите съвместни дела. Отделете повече време на храната, колкото и да изядете, няма да напълнеете. Пътувайте, посетете роднини и близки, подновете стопирана дейност и защитете каузата на хората от вашия кръг. Ден на подадените ръце.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Стремежът е към постигане на далечни цели. Привличате стари или нови партньори и спонсори. Денят е благоприятен за съвместна инициатива и уточняване на отношения. Кандидатствайте за субсидии. Лесно ще отстоявате принципите си и ще се наложите при преговори. Добре е да защитите нечия кауза, която припознавате и като своя. В този ден се печелят съюзници за бъдещето.
5
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Изискването днес е да се води честна игра и отговорна политика. Не си позволявайте да предавате тези, които са ви се доверили. Може да бъдете изключени от играта и дори конкуренцията да не иска да се занимава с вас. Доверете се на предчувствията си, Правете това, което ви идва отвътре. Това е и единственият ден в този месец, в който не се пълнее, независимо колко ще изядеш.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес и утре Луната ще ви гледа стимулиращо на фона на другите негативни аспекти. Ще получите неочаквана подрепа от човек, който ви познава или добре ви е проучил. Може да се споразумеете по бъдещи сделки. Не се отказвайте от съвместна работа. Сега е момент да затворите производствения си цикъл, дори и с цената на отстъпки за евентуалните си бизнес партньори.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
Днес вие водите в играта, налагате правилата, осъществявате полезни и перспективни връзки и успявате да се доберете да изгодни предложения и поръчки. Печели активната принципна и делова политика. Не говорете много, а действайте. Представете проектите си и покажете на какво сте способни. Не се ограничавайте и в храната. Днес не се пълнее, независимо колко и какво ще изядеш.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес лесно излизате от рамките на ограниченията, които до момента са ви действали и като защитна преграда против напиращата конкуренция и злото в живота ви. Не бързайте да правите важни крачки напред. Огледайте се, преценете кой какво предлага и на какви отстъпки е съгласен. Не се обвързвайте, но и не изпускайте от поглед евентуалните си клиенти и партньори.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес е добре да се ръководите от инстинктите. Ако нещо ви привлече, тръгнете в тази посока. Бъдете верни на принципите си и на дълга. Може да направите силен ход и да привлечете нови клиенти и съмишленици. Стари договори се подновяват, обсъждат се нови инициативи, които е добре да тръгнат след 21-и. Планирайте и хубаво похапване. Днес не се пълнее, а диетите са противопоказни.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Ден на активни действия в желаната посока. Организирайте делови и приятелски срещи. Проведете събрания и професионални консултации. Може да се подновят стари договори и да се планират бъдещите съвместни инициативи. Старайте се да не изкривявате истината, за да не заблудите партньорите си. Обърнете внимание на храната. Колкото и да изядете няма да напълнеете.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Не е ден за диети. Хапнете си наволя, няма да напълнеете. Но ако днес тръгнете с голямата лъжица в професионален и бизнес план, ще се окажете пред много малка паница, която ще нахрани само хората с по-малки претенции. Ще се почувствате ограбени в очакванията си, но ако сте достатъчно далновидни, ще се съюзите с тези, които все пак са се добрали до хранилката и поилката.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес и утре може да преподпишете договори и да подновите стопирана поради кризата дейност. Спазвайте уговорките, водете принципна политика и не обещавайте повече, отколкото можете да изпълните. Днес доказвате таланти и възможности и получавате много добри оценки за труда и постиженията си. Изисквайте повече. Избирайте храната си по каприз, днес не се пълнее.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Бъдете верни на дълга и принципите си. Зелегнете над учебниците, проучете важните положения около бъдеща или настояща дейност. Днес е добре да се действа по инстинкт и да се прави това, което вътрешно усещате за правилно. Не се ограничавайте в храната, днес не се пълнее. Ако се наложи, защитете позицията на близък и колега. Подайте ръка на някой изпаднал в нужда.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
15 Февруари 2021 година