Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои на Св. Валентин третият ще е излишен

Видяна: 18361 пъти

Овен
Днес се зарязват лозята, виното се лее, дават се обещания, които непременно трябва да се изпълнят. Провидението среща този, който има с този, който се нуждае от подкрепа. Разменят се клетви и обещания, уреждат се благотворителни инициативи. Всеки жест е от значение. Благодатен ден, в който гърнето ще си намери похлупака. Ще се срещнат бъдещи партньори в бизнеса и в любовта.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес лесно губим идентичноста си при връзки с неподходящите хора. Фалшиви новини провокират ежедневието ви и може да ви скарат с партньори. Точно днес не си насрочвайте първа среща и отложете взимането на важни съвместни решения. Само там, където останат двама, нещата ще са наред. Третият ще развали работата, дори и самият той да я е предложил. Не се предоверявайте.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ако имате да разрешавате съвместен приятелски или роднински спор днес е добре да обсъдите нещата с всеки поотделно. Където се съберат много хора, работа няма да се свърши. Всеки дърпа чергата към себе си. Двустранните срещи ще бъдат полезни и ще оправят отношенията с трети лица. Сега е момент да организирате едноличен бизнес, а не да търсите нови партньори.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Рак
Днес зарязваме лозите, но не бива да си зарязвате работата. Преговаряйте с доверен съюзник, но не включвайте нови хора в екипа си. Ще се разберете за стартиране на нова фирмена дейност или съвместна инициатива и ще намерите начин заедно да излезете от тежката криза.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Не се препоръчва работа в екип, но в този ден конкуренцията ви ще се събере, дори и виртуално и ще синхронизира действията си в посока на личната ви елиминация. Добре е да се срещнете със спонсори и покровители, но само на четири очи. Където се появи трети ще имаме чета с предател. Това, което знаят и обсъждат двама, не бива да става достояние на третият засегнат в ситуацията.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Не се включвайте в групови инициативи, в които ще се загуби личната ви идентичност и няма да има правилно разпределение на заплащане и положен труд. Тенденцията е да давате, да предоставяте повече права за разпореждене с нещо ваше на хората, към които имате слабост. Работете сами, на свой терен и със свои средства. Дано спечеленото от вас да дойде във вашия джоб.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Везни
Всичко важно да се прави в ограничен кръг. Не приемайте случайни хора в екипа и средата си. Ден на Троянския кон, който сами каните и посвещавате в намеренията и амбициозните си проекти, а после плачете и съжалявате за предателствата. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка. Не взимайте прибързани решения, особено под чужд диктат.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Скорпион
В този ден някой ще се обяснява в любов, а вие ще обяснявате на някого работните си проекти и бизнес начинания в стремежа си да получите подкрепа и финансиране. Вземете решение за възобновяване на стопирани фирмени дейности. Водете само двустранни разговори. Не допускайте в средата и в работата си нови хора. Днес конкуренцията разузнава в противниковия лагер.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Ден на фатално привличане. На приятелските и семейни сбирки ще има и провокатор. Денят не е благоприятен за дълготрайно обвързване. Някой се опитва да разбере бъдещите ви ходове и да ви изпревари в някои инициативи. Работете самостоятелно. Всеки на своето ниво може да направи личното си откритие. Венера е в съвпад с Меркурий.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден на влюбените, бъдете само двама. Не се препоръчват съвместни веселби и чествания. Където се съберат повече хора ситуацията може да излезе извън контрол. Ден на фатално влияние и привличане, но и на среща с фаталната и голяма любов. На четири очи всичко ще върви добре и късметът ви ще работи. Не афиширайте връзките си в социалните мрежи, за да не зациклят.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Водолей
За един днес ще е денят на влюбените, а за друг важен момент в кариерата. Родените във втората декада ударят с един куршум два заека, ще намерят любовта и заедно с нея и печелившия бизнес. Все пак избягвайте любовните връзки поместоработа, за да ви е мирна главата. Не се хвалете с постигнатото.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Ден на влюбените, третият е излишен. Не допускайте намеса във връзките. Вечерта може да се съберете в отбран състав, да дискутирате и да вземете важни решения за бъдещата съвместна дейност. Не взимайте прибързани решения, но нищо не пречи да планирате, да правите огледи, да стиковате намерения и претенции с роднини. Внимавайте, ако сте сънували родителите си.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
14 Февруари 2021 година