Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише тази събота

Видяна: 25132 пъти

Овен
Ден на неочаквано прозрение и артистично вдъхновение. Съвпадът на Венера и Меркурий във Водолей дава стимул на хората с красив ум, а съвпадът на Луна и Нептун в Риби отключва творческото вдъхновение на хората с музикална и художествена насоченост. Край с изчаквателната политика. Ще се водят важни преговори. Бизнесът живва, а това дава стимул и на любовта.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Телец
Край с изчаквателната политика. Ще ви провокира и активизиращата с конкуренция. Настройте се на самозащита. Проучвайте места и терени, на които може да се внедрите в бъдеще. Съвземате се след тежките моменти в предните дни и си връщате поне една загубена позиция. Денят подкрепя хората на изкуството и музиката. Някой създава своя шедьовър, а друг вече го предлага.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес попадате под фатално влияние, което може и да ви донесе късмет и придобивки в бъдеще, но на първо време всичко ще бъде изстрадано и трудно ще потръгне. Гответе се за атака, това ще бъде надеждната ви защита против напиращата конкуренция. Ден на леопарда, който е набелязал жертвите и вече се готви за скок. Постарайте се да не бъдете на мястото на удара.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Луна и Нептун от Риби ви зареждат с вдъхновение и амбиция за справяне с всяка ситуация. Днес не може да си пасивен и да изчакваш, защото може да ти заемат мястото. Вътрешната ви енергия достига високи нива на активност, оползотворете я, не я оставайте да се скапе в някой орган и да ви разболее. Препоръчва се интензивно физическо и умствено натоварване.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Ден на неравностойни връзки. Не споделяйте намеренията си. Не се опитвайте да доказвате правотата си, ако ще се изисква съобщаване на информации, които е добре да си останат тайна. Във въздуха витае агресия. Ден на леопарда, а той със сигурност ще ви надбяга в гонитбата за работа, сделки, любов и пари. В този ден всеки се стреми да използва и докаже силата на оръжията си.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Луната навлиза в знака на опозицята ви Рибите. До вечерта в живота ви може да се появи дразнител, който на първо време ще приемете като стимулиращо положение за развитие на личните ви дарби и таланти. Бъдете внимателни в избора, не позволявайте някой да печели лесно чрез вашия труд и делова активност. Не приемайте безкритично и на доверие всичко, което ви казват и предлагат.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес не бива да си пасивен, да се оставяш на случайността и на чуждите намерния и амбиции. Направете от желанията си знаме, изковете от амбициите меч, с който да се наложите в битките за по-добър живот. С лекота може да убедите околните да ви съдействат и да се включат във вашата инициатива. Някой ще сътвори вдъхновено послание, музикално и художествено произведение.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Започвате деня с вдъхновение и желание за действие. Луна и Нептун от Риби ви зареждат с артистичност и магнетизъм, на който партньорите ви няма да устоят. Идват ви блестящи творчески идеи. Разгърнете личния си потенциал, атакувайте мечтаната позиция и поставете условията си. Внимавайте при работа с електроуреди. Повикайте специалист за нужните поправки и ремонти у дома.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днешният ден е зареден с особена агресия, която сякаш се усеща и във въздуха. Не провокирайте околните. От една забележка може да пострадат невинните в ситуацията. Бъдете дипломатични, не засягайте болни за другите теми и не навлизайте в забранените води на личното пространство. Мислете повече за защита, а не толкова за нападение и намеса в чуждия избор.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес се изисква по-голяма активност, особено в посока на важна за вас идея, мисия и цел. Конкуренцията също не спи, а търси начин да се внедри и на ваша територия. Ако късно се сетите и обадите на приятел, той вече може да е ангажиран. Пасивният човек ще претърпи поражение и даже може да получи травма, ако не внимава. Хората на изкуството ще изпитат залпово вдъхновение.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес може да се разберете с всеки или да помогнете на близък да уреди споровете си с друг. Правите важни асоциации, които ще ви помогнат да намерите отговора и решението на това, което отдавна ви тежи. Мисленото и премисленото от доста време се оформя като художествено произведение. Концентрирайте мислите си в посоката, която може да ви даде радост и надежди.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес вътрешната ви енергия се активизира и търси поле за изява. Заемете се с творчество, работете на свой терен и със свои средства. Не се захващайте със странични ангажименти и не поемайте чужда отговорност, особено ако не сте наясно с проблема. Днес се стига далече в отношения и лични връзки, но за някой ще е трудно после да се върне и да възстанови старата позиция.
6
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
13 Февруари 2021 година