Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме този петък

Видяна: 22753 пъти

Овен
Още със ставането ще почувствате особен афинитет към определени храни или хора. Тръгнете в тази посока, наблегнете на това, което ви се дояде до другото новолуние. Ако към някого и нещо изпитате неприязън, откажете се поне временно от връзката или начинанието. Днес не бива да вървите против себе си, против интуицията и усещането за полезно и вредно, за добро и зло.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Често загърбвате интуицията, но гледайте да не го правите точно днес. Още със ставането нещо ще ви привлече. Тръгнете в тази посока. Ако срещнете неприятни хора или такива, към които изпитате неприязън, побързайте да си тръгнете и да се разделите. Не оставайте там, където се чувствате некомфортно. Не яжте това, което не ви се яде, дори и с риск да обидите домакините.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Смирете апетита и амбицията. Ден на устата. Препоръчва се диета. Контролирайте желанията и не си позволявайте навлизане в чужда среда. Ако се доверите на усещанията, ще си спестите доста главоболия. Тази вечер избягвайте срещи с хора, които винаги опитват да ви провокират. Доверете се на предчувствията повече, отколкото на разума. Яжте само това, което ви се дояде и ви е сладко.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Събуждате се с откровение за правилния избор, за полезните и вредни неща и хора в живота си. Избирайте храната си по каприз и ако нещо не ви се яде, не го докосвайте. Идете там, където отдавна ви е отвело сърцето. Не правете компромиси, които могат да ви навредят или да ви разболеят. Доверете се на интуицията във всичко, което правите. Подредете си приоритетите.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Днес важните решения трябва да се взимат чисто интуитивно. Разумът не дава правилните насоки, защото му е подадена нереална и грешна информация. Но вътрешното усещане не може да излъжеш. Проблемът е, че рядко му се доверявате, а днес това ще ви спаси от грешки и кризи в отношенията. Правете това, което ви идва от вътре, не вървете против желанията на тялото и душата.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Вече стъпваме на новата база, събуждаме се с нови изисквания, с нови вкусови усещания, с нови надежди и откровение за връзките си. Ако към нещо изпитате желание, тръгнете в тази посока. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна, нужна е за организма ви в бъдеще. Ако мислите за някого, непременно му се обадете. Но ако към някого и нещо изпитате неприязън, зачеркнете го от списъка.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес правилния път и избор ще се усети със сърцето. Тялото ще ви насочи към това, което е добро и изгодно за вас. Някакво неприятно чувство ще ви предпазва от взимане на грешни решения, а приятното ще сочи верния път. Доверете се на предчувствията си. Не тръгвайте в посоката, която ви притеснява, напряга или по някакъв начин ви е неприятна. Бъдете избирателни и в храната.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Луната навлиза в хармоничните ви Риби и бърза на вдъхновена среща с Нептун. Ще видите и най-проблемната ситуация в оптимистичен план, а интуицията ви ще подскаже правилното решение на проблема. Направете крачка към тези, които обичате и ви привличат. Ако нещо ви се дояде, наблегнете на тази храна до другото новолуние, а ако мислите за някого, непременно му се обадете.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Навлизате в труден двудневен период. Едно го мислите, друго става. Днес само интуицията дава верни сигнали и дано и се доверите. Ако нещо ви се струва съмнително или подсъзнателно ви напряга и действа негативно, не го правете. Яжте само това, което ви се дояде и не позволявайте да ви оказват натиск. Не взимайте и не давайте съвети, днес доброто за един е лошо и вредно за друг.

5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден за планиране, за размишление, за усвояване на нови знания и уроци. Но нищо ново да не се предприема. Доверете се на усещанията си. Тръгнете в посоката, която ви привлича. Избирайте и храната си по каприз. Яжте само това, което ви се дояде или привлече погледа ви. Това, към което днес имате афинитет със сигурност ще е и полезно и лечебно за вас. Удовлетворете желанията си.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Луната навлиза в знака на дълбоката интуитивност на Рибите. Доверете се на вътрешното си усещане и преценка за добро и зло, за полезно и вредно и няма да сбъркате. Днес не е важно кой какво е изчислил и планирал. Ще спечелят тези, които действат по волята на интуицията. Всичко, което направите против усещанията и чувствата си ще ви донесе неприятности, загуби и болка.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Луната навлиза в Риби. Владеят ви емоции и желания, на които е трудно да се устои. Опитайте да проявите щедрост. Контролирайте апетита. Яжте само това, което ви се дояде и бъдете с тези, които приемате, желаете и обичате. Всеки компромис в чувствата и разбиранията ще ви се отрази негативно. В нехармонична среда даже може да се разболеете. Намерете своето тихо пристанище.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве /монитор

Публикувана на
12 Февруари 2021 година