Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме този четвъртък

Видяна: 22692 пъти

Овен
Днес с новолунието във Водолей в 21ч. 07 мин. навлизаме в годината на железния Бик. Този ден ще бъде белязан и с точният съвпад на Юпитер и Венера, който ще активизира благотворителните инициативи. Китайската нова година идва с призив за взаимопомощ в кризата на обикновено човешко ниво и между държавите. Време е да се разчисти терена на отношенията и да се върнат дълговете.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Днес всеки има шанс да постъпи както му се харесва, да направи личен избор на посока и цел. С новолунието във Водолей днес навлизаме в годината на Бика по китайския зодиак. За Телеца тя носи няколко възможности за избор. Ако искате да успеете трябва да атакувате като бик и да работите като вол, а не да се излежавате като свещена крава. Нищо няма да ви се даде даром.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
На това новолуние 6 планети ви облъчват в брилянтни аспекти от знака на Водолея. В този ден всички сме оставени на собствените си амбиции, желания и надежди. Нито доброто помага, нито злото вреди. Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което рядко се случва и дава на човеците висшия дар на свободната воля. Съветът е да се включите в дарителски и спонсорски инициативи.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Денят разчиства пътя, дава шанс да отместим тежките камъни на конфликта и да обединим интересите си в една взаимно изгодна и печеливша посока. Вечерта навлизаме в годината на белия метален Бик според китайския календар. Край с мишкуването на дребно. Бикът ще наложи нови правила и ще усмири някои амбициозни тореадори. В този ден ни е дадено правото на свободен избор.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Ден за разчистване на терени и сметки. Във вашата градина расте грамада от камъните, които съседът изхвърля. Очертават се личностни конфликти, от които ще пострадат трети лица. В този ден преминаваме на нова навивка на развитие. Старите ценности не важат, старите отношения се забравят. Върнете си дълговете, особено тези на внимание и грижа към ближния.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Навлизаме в годината на металния Бик по китайския зодиак. Този ден ни дава правото на свободен избор. Нито доброто помага, нито злото вреди. Постарайте се да не останете никому длъжници. Днес се връщат старите дългове, за да може от утре да се премине на нова навивка в отношенията, работата и чувствата. Разчистете терена, анализирайте и планирайте пътя напред.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
С новолунието във Водолей навлизаме в годината на металния Бик. Неудовлетворението нараства, очертават се изблици в чувствата и желание за промяна. 6 планети ви гледат в стимулиращ аспект от знака на Водолея. Проведете оздравителни и прочистващи процедури. Отделете своите от чуждите, изчистете дома, прочистете тялото и мислите. Спазвайте диета на всички нива.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Това новолуние може да бъде един от най-слабите за вас енергийно моменти за годината. Може да ви обземе безнадеждност, но всичко е въпрос само на усещания. Изчакайте, не се предавайте, независимо какво се случва. Доверете се на интуитивните си възприятия и на вътрешното си убеждение. Те ще осветят пътя, ще покажат правилните решения и изходът от всяка ситуация.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Ден за прошка и покаяние. Стопете дистанциите с тези, които обичате и взаимно си простете. Не винаги Луната има своя 30-и ден. Моментът е благоприятен за разчистване на пътя и сметките от миналото. Не оставайте нерешен въпросът, който ви мъчи. Върнете си дълговете. Обадете се или посетете тези, които ви обичат, но не могат да ви виждат често. Прочистете мислите.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Ден на свободната воля, на личния ни избор и на възможността да направим това, което желаем, а не това, което някой ни съветва, налага или изисква. Може да се рестартират спрени дейности и производства. Добре е да се премахват огради, да се изчистват терени, на които ще се работи, гради и строи. Постарайте се да разчистите и терена на личните си връзки. Не оставайте нищо неизяснено.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
6 планети правят шпалир в знака на Водолея за посрещането на новата година на Бика по китайския зодиак. Това ще бъде година, в която ще управлява висшата Необходимост да се случи едно или друго събитие. Натрупаното през годините се излива навън като промени в начина ни на работа и живот. В този ден всеки трябва да разчисти препъни-камъните в живота си, за да продължи.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Ден за разчистване на терени, за прочистване на тялото, мислите и чувствата от насъбраната шлака. Сега е момент за покаяние, за прошка и за приемане на извинения. Стопете ледовете. Времето е тежко за всички, не го усложнявайте с обиди и сърдене по незначителни поводи. Съвпадът на Венера и Юпитер активизира благотворителните инициативи. Помогнете на ближния и обичания.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
11 Февруари 2021 година