Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Разкриха цената на часовника на Джо

Видяна: 14701 пъти

Журналисти са разкрили цената на часовника на американския президент Джо Байдън, информира Independent. Папараци са запечатали политика с часовник от швейцарската марка Rolex и модел Datejust от неръждаема стомана със син циферблат. Цената на луксозния аксесоар е седем хиляди долара.
Според информацията, журналистите от The New York Times са обърнали внимание на факта, че часовникът на Байдън се е оказал много по-скъп от тези, носени от предишните президенти. Например Бил Клинтън и Джордж Буш са предпочитали часовници на американската марка Timex, а Барак Обама - аксесоарите от марките Shinola и Jorg Gray.
Потребители в мрежата са били възмутени от забележката на редакторите на The New York Times, които изказват мнение, че президентът на САЩ има право да носи часовници от всякаква ценова категория. Други коментиращи пък са съгласни с това.
„Тръмп подбуди въстание срещу самото правителство, което той оглавяваше, но затова пък Байдън носи часовник Rolex“, „Какво толкова изненадващо е, че Байдън може да си позволи Rolex?“, „Той е имал възможност да изкара пари и я е използвал, аз не виждам нищо срамно “, пишат читателите в Twitter.

По-рано през януари мрежата коментира облеклото на внучките на американския президент Джо Байдън за хиляди долари на инаугурацията. Така например, 20-годишната Мейзи се е появила на събитието в копринено розова рокля на Rodarte за 1 575 долара, а 21-годишната Финеган е избрала като облекло коралова рокля с пайети на Markarian за 1 995 долара. /блиц

Публикувана на
27 Януари 2021 година