Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Как да впечатлите мъж на първа среща?

Видяна: 31800 пъти

Да откриете човек, който привлича интереса ви, особено ако преди това дълго време сте попадали на неподходящи мъже, със сигурност е вълнуващо. Но едновременно с това и леко стресиращо, когато ви предстои първа среща. Това е времето, което имате, за да опознаете мъжа по-добре, но същото важи и за него. Не е нужно да се преструвате на друг човек, но бихте могли да направите някои малки неща, с които да го впечатлите на първа среща. Вижте кои са те:
Отидете на време
Едно от най-големите клишета, що се отнася до първите срещи, е че жената винаги трябва да закъснява, а мъжът да я чака. В много женски списания ще откриете този съвет - да се правите сякаш не се интересувате и нямате толкова големи надежди за срещата. Но от друга стран, представете си колко неприятно би било да чакате някого дълго време, когато сте имали уговорка. Точно така, никой не иска да си губи времето, а и рискувате да помрачите доброто му настроение преди срещата изобщо да е започнала. Затова просто отидете навреме.
Пригответе вечеря
Всички знаем максимата, че любовта на мъжа минава през стомаха. Ако срещата ви ще бъде у вас или у тях, поемете инициативата да приготвите храната. Добре е да го попитате за предпочитанията му и дали има храни, които не консумира. Така ще бъдете уверени, че менюто, което сте избрали е подходящо. Дори и да не сте кулинарен експерт, желанието ви да сготвите показва загриженост и внимание.
Вероятно дамите, които не умеят да готвят, въздъхват тежко в тези ситуации. Все пак, спасение има - поръчайте храна от любимия си ресторант, а foodpanda ще ви я доставят до вратата. За повече информация вижте: https://www.foodpanda.bg/contents/grocery-delivery-sofia
Издокарайте се
Няма нужда да изваждате балната рокля от гардероба, но не пречи да изберете по-специален тоалет и да се погрижите за визията си. Изберете нещо подходящо за повода, а също и за мястото, където ще се проведе срещата. Малко грим и прическа също биха работили във ваша полза. Изглеждайки по този начин ще се чувствате още по-уверени в себе си и по-лесно ще се отпуснете, за да проведете разговор с мъжа, който в привлякъл вашето внимание.
Не се притеснявайте да задавате въпроси
Както вече споменахме, първата среща е идеалното време да започнете да опознавате човека отсреща по-добре. Често дамите са по-срамежливи и оставят мъжа да води разговора. Съветваме ви вие също да му зададете някакви въпроси, така показвате, че се интересувате от неговата личност, а и го предразполагате да бъде по-открит и да споделя. Много е важно обаче да не прекалявате и да запомните, че комуникацията трябва да е двустранен процес, иначе рискувате той да остане с впечатлението, че е попаднал на разпит, а не на среща.
Забравете за преструвките
Последният съвет, който ще ви дадем - бъдете себе си. Да, това е единственото клише за първа среща, което ви съветваме да спазите. Колкото и да ви е симпатичен господинът, не прибягвайте до преструвки, за да изглеждате по-привлекателни в неговите очи. Бъдете уверени в себе си, покажете своя характер и не се притеснявайте да изразите мнението си, когато то не съвпада с неговото. В крайна сметка, така ще знаете, че ако той иска да има и следваща среща, това е защото е харесал човека, който сте, а не някаква измислена фасада.

Публикувана на
27 Януари 2021 година