Новина от категория България
Архив на публикациите

Свекър на убитата от сина му арендаторка, краде от мъртвата си снаха

Видяна: 28680 пъти

Генчо Петров, бащата на Любомир Петров от пловдивското село Сухозем, е заловен в кражба. Вчера от полицията излезе съобщение, че 43-годишен мъж е спрян за проверка, докато управлявал джип "Сузуки Витара" с ремарке. В него ченгетата от РУ Хисар открили зърнена продукция - 500 кг. пшеница и 70 кг. слънчоглед, чийто произход не успял да докаже.

Установено е, че противозаконно отнел слънчогледа и пшеницата от стопански двор в село Бегово. Арестуваният за 24 часа всъщност е Генчо - бащата на Любомир Петров, който уби жена си Красимира Куковска с газова пушка. Той нееднократно влизал в халето на мъртвата си снаха и е изнасял продукция от там. Едва миналият ден обаче полицията е успяла да го залови.
Дочка Колева - бабата на Красимира, заяви, че в дома на внучката й влизат роднините на Любомир, докато той е в ареста, и изнасят различни вещи, а също така и продукция от склада. След като тя била убита, модерното хале, построено от баща й, неизвестно как и защо е минало по някакъв начин в ръцете на Генчо. Там имало пазач, който доброволно и срещу обещания за пари отключвал и давал много от продукцията на свекъра.
Преди пет месеца трагедия разтърси село Бегово. С прострелна рана в гърдите в дома си беше намерена 21-годишната Красимира Куковска. Отначало Любомир, от когото жертвата има две невръстни деца, е заявил, че така я намерил. След като разиграва разследващите седмица, 20-годишният убиец си призна че неволно уж я застрелял, докато се карали и боричкали с въздушна пушка./блиц

Публикувана на
26 Януари 2021 година