Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

В какъвто месец е родена жената, такава е съдбата й

Видяна: 24880 пъти

Характерът и съдбата на жената се определят не само от нейното възпитание и опитния опит. Месецът на раждане може да разкаже много за една жена.
Януари
През януари се раждат най-издръжливите и упорити жени. Те нямат навика да се оплакват. Тези жени предпочитат да решават проблемите си сами - с достойнство и независимост. Не са фенове на почистването и декорацията на къщата, но имат готварски талант.
Февруари
Тези жени имат доста труден характер. Въпреки временните психически сривове, те са известни с доста високо ниво на самоконтрол. Те не се страхуват от трудностите, винаги взимат решения бързо и не обичат да мислят дълго време. Добре манипулират хората. Обичат децата. Пазете се от тези хора, те са енергийни вампири.
Март
Тези дами са чувствителни и уязвими. Те страдат от ниско самочувствие и се чувстват нещастни. Тези жени трудно постигат успех заради своята скромност. Природата ги е надарила със специална нежност и чар, които се харесват на мъжете.
Април
През април се раждат смели, упорити и решителни жени. Чудесно допълнение към тези качества е тяхната рационалност и прагматизъм. Тези жени се опитват по най-добрия начин да избегнат нестабилността. Чувствата за тях винаги са на второ място след разума.
Май
Тези дами се отличават с независимост, взискателност, безкомпромисност и решителност. Те прощават трудно, което често е причина за раздялата им с партньорите. Тези упорити жени са лидери, поради което им е по-лесно да бъдат шефове на работа, отколкото да си намерят съпруг.
Юни
Родените през юни са внимателни. Те често се чувстват уязвими и несигурни, но добродушието им никога не им позволява да отговорят със зло на злото. Те не толерират скандали на обществени места и се отличават с невероятна интуиция, която им позволява да избягват конфликти.
Юли
Това е месецът на сдържаните и срамежливи дами. Те често се притесняват и прекарват много време в самоанализ. Те са скромни и романтични. Най-важните неща в живота за тях са домът и семейството. Тези три зодии ще бъдат с разбито сърце през 2021 година.
Август
През август се раждат горди и независими момичета. Въпреки тяхната доброта и благородство, жаждата за власт мъчи съзнанието им. Те обичат вниманието. Имат огромна харизма и предпочитат семейни отношения. Те са честни и благоприлични.
Септември
Емоционални и темпераментни са септемврийските дами. Те се отличават с разсъдливост и благоразумие. Изключително егоистични и малко скъперници, те трудно да се разделят с пари и плащат дълговете си. Те се характеризират с ревност, спретнати са и знаят как да готвят добре.
Октомври
През октомври се раждат спокойни, отговорни и интелигентни жени. Те са умерено практични и в същото време щедри. Те вземат всяко решение с голямо внимание. Имат добра памет. Те се придържат към принципите и не могат да простят предателството, въпреки че винаги полагат усилия, за да спасят семейството. Те са прекрасни домакини.
Ноември
Предпазливи и егоистични са ноемврийските жени. Те са силни личности с мощна интуиция, чиито съпрузи трябва да приемат факта, че мненията им често се игнорира. Те са пестеливи. Страстни и темпераментни са. Любовта им е силна и дълбока.
Декември
През декември се раждат емоционални жени с експлозивен характер. Постоянство и безстрашие, независимост и праволинейност ги характеризират. Те винаги успяват и преодоляват всички препятствия. Тези дами са общителни, романтични, идеалисти и смятани за добри приятелки. Те са темпераментни и не знаят как да пестят пари. /Actualno.com

Публикувана на
26 Януари 2021 година