Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Спенс захапа бившата си жена, залюбила се с пловдивчанин, нарича я г-жа Вълчева

Видяна: 17324 пъти

Рапърът Спенс и бившата му половинка Петра не могат да поделят правата над 3-годишния им син Максим. Певецът спечели дело, което бившата му заведе за "вербално насилие", което в медиите бе представено като "домашно насилие". Според него в момента към него се излива помия, която го провокира да излезе с отвореното писмо. Ето и неговата изповед:
"Не без сина ми! Дълго време мълчах, преглъщах и търпях, по мой адрес да се излива помия, да се говорят неистини, откровени лъжи. Водеше ме единствено фактът, че съм баща на три деца и когато си баща, това освен най-голямото щастие на света е и огромна отговорност. Но нещата вече преминаха добрия тон... Едни хора ми казаха, че Спенс е "най-лошият" човек на света. Оказва се много лесно да се скриеш зад това и да раздаваш квалификации, пропускайки важните детайли. А всички ние знаем, че дяволът се крие именно в тях. Когато хулиш и разпространяваш неистини или когато удобно, и с лекота ги превръщаш в "пасквилчета" по мой адрес и когато децата ти ги четат, е редно и моят глас да бъде чут.
Действително, спечелих делото, което бившата ми вече половинка г-жа Петра Вълчева заведе срещу мен за твърдяно за извършено спрямо нея "домашно насилие", изразяващо се в акт на вербална агресия срещу нея, във време когато вече отдавна не бяхме заедно. Удобно премълчано от нея беше обстоятелството, че предмет на делото е "вербално насилие", изречени думи, фрази, рапиране, които дори не са адресирани до нея, а не физическо посегателство. И когато разпространяваш наляво и надясно, че съдят Спенс за “домашно насилие”, и когато той има деца не само от теб, е редно или поне възпитанието го изисква, да бъде направено това дребно уточнение.
Всъщност, целта на повдигнатия от г-жа Вълчева правен спор, бе да бъда дискредитиран, злепоставен, да бъде формирано погрешно обществено мнение за мен и по този начин да бъда уязвен и поставен в немилост, в последващия съдебен процес, отново заведен от нея. Предмет на този спор е упражняването на родителските права за малкият ни син – Максим Найденов, въпреки че аз никога не съм оспорвал, това майката да ги упражнява, а единственото за което съм настоявал е да имам осигурен контакт с детето, за да запазим и поддържаме силната връзка помежду ни.
Целта е ясна – да бъда тотално очернен, да бъде изкаран “лош” и тотално “непригоден” родител. Да бъдат силно ограничени, дори изобщо забранени контактите ми със сина ми…Сега да се твърди, че съм “най-черният” на света и да ми се дава само за по 2 часа да видя детето си през деня и то в присъствието й, и когато е в разположение на духа, е меко казано неприемливо за мен. Още повече, когато това се случва веднъж на два – три месеца. Услужливо не се споменава името на новия й авер – пловдивският бизнесмен Веселин Кавръков. И за да е ясна цялата картинка, искам да попитам: Вярно ли е, че г –жа Вълчева се премести в гр. Пловдив през м.май 2020 год., а съпругата му е починала януари същата година? Както и вярно ли е, че е мераклия да осинови сина ми?
Вярно ли е, че майката на г-жа Вълчева е Павлина Живкова – известен и ерудиран журналист, пишещ за сериозни издания? Или просто на колегиална основа, сляпо ще преповториш неистини, с угрозата да си забравил, че колкото пъти да изречеш една лъжа, тя никога няма да се превърне в истина! Едно е почти сигурно, когато използваш кофата за боклук, за да хвърлиш там дрешките и хляба, купен с любов от мен за сина ми, няма да как да успокоиш съвестта си, и жертвата да си ти. Как иначе ще излезе, че Спенс не е купил нищо на сина си? Поне дрешката можеше да дариш на майка в нужда...
За финал, искам да кажа, че интрото на първия ми албум "По-добре на хората в устата, отколкото на хората в краката, слушайте албума на Спеснята" е по-актуално от всякога! Задръжте рестото, както и скрийншотовете. И не забравяйте, че злобата кара човек да кашля, а когато кашляш, те свалят от самолета... помниш ли? лупа

Публикувана на
21 Януари 2021 година